Massr af musik er klar til efteråret i Slotsbio. Pressefoto

Massr af musik er klar til efteråret i Slotsbio. Pressefoto

Café Slotsbio klar til efteråret med Woodstock

Slotsbio er klar med program for efteråret, som byder på fejring af Woodstock

Efterårets musikprogram for Café Slotsbio er på gaden. Kulturnatten 2019 bliver startskuddet for efterårets koncerter i Slotsbio, skriver biografen, som ligger på Frederiksværksgade 11C i Hillerød, i en pressemeddelelse.

Holm/Danielsen 4 sørger for, at der kommer toner ud i kulturnatten fredag 20. september med deres blanding af nutidsjazz og indie-rock, og så er der ellers taget hul på efterårets mange koncerter.

Woodstockfejring

"Højdepunktet er Slotsbios fejring af 50-året for Woodstock-festivalen, hvor Leo Lyons fra det legendariske band Ten Years After kommer sammen med sit nuværende band Hundred Seventy Split. Leo Lyons vil indlede koncerten med at fortælle om at stå på scenen foran de cirka 450.000 hippier, der dukkede op på en bondemands mark, for nøjagtigt 50 år siden til 'three days of peace and music'. Dette blev til et af de største events i hele hippiekulturens historie," skriver Slotsbio om arrangementet 8. november som en del af Hillerød November Festival.

25. oktober kan man nyde en blanding af blues, funk og gospel med ikonet Big Daddy Wilson fra North Carolina. Innden da er der mulighed for at lytte til jazz med Jazzeriet 29. september og blues med Peter Brander Band 5. oktober.

MojoMakers og Majazz

Som endnu en del af novemberfestivalen opfører det lokale kor MaJazz 'Baun on Beatles' 3. november, og den 23. november bliver der mulighed for et genhør med bluesbandet Mojo Makers, der kommer til Slotsbio for 3. gang.

Der er 'julegaver' med singer-song writeren James Kirby fra England 6. december, og sidst, men ikke mindst, kører Natbussens Juleshow igen 8. december.

Du kan hente efterårets program i Café Slotsbio eller se det på www.slotsbio.dk, hvor der også kan købes billetter.

Kapp/Mdt

Publiceret 22 August 2019 09:00