Arrangørerne havde håbet på 12.000 gæster, men 10.000 er også ganske godt, når man tager vejret i betragtning, lyder det fra CHPevent. Foto: Jan F. Stephan

Arrangørerne havde håbet på 12.000 gæster, men 10.000 er også ganske godt, når man tager vejret i betragtning, lyder det fra CHPevent. Foto: Jan F. Stephan

Knap 10.000 lagde vejen forbi livsstilsmesse

Af
Martin Warming

Knap 10.000 mennesker besøgte i løbet af weekenden livsstilsmessen i Frederiksborg Slotshave.

På messen kunne gæsterne opleve alt fra biler og rejser til små nipsting til hjemmet.

Og Claus H. Petersen fra CHPevent, der står bag messen, er godt tilfreds med besøgstallet.

"Vi vil gerne have haft 12.000 gæster, men vejret taget i betragtning, så er vi ovenud tilfredse. Alle udstillerne er også helt vildt glade, og de synes, det var mega fedt at være med, så hvis vejret bliver godt til næste år, så bliver det helt vildt," lyder det fra Claus H. Petersen.

Se flere billeder fra livsstilsmessen i galleriet nederst i artiklen...

Hillerød er speciel

CHPevent arrangerer livsstilsmesser og julemarkeder på seks forskellige slotte rundt omkring i Danmark, men Claus H. Petersen lægger ikke skjul på, at det er noget helt specielt at komme til Hillerød.

"Jeg vil nødig træde de andre over tæerne, men slotsparken i Hillerød er noget af de smukkeste, vi har i landet. Og jeg vil godt rose havens gartnere for for deres arbejde. Haven stod virkelig flot i år, og det er altid noget helt specielt med Barokhaven og slottet som kulisse," siger han.

110 udstillere var med på årets messe, men det kniber lidt med at få lokale udstillere med, fortæller Claus H. Petersen.

"Det synes vi selvfølgelig er ærgerligt. Vi har mange udstillere fra Holland, Jylland og Fyn, men der er desværre ikke så mange lokale udstillere, og det vil vi prøve at lave om på. Derfor har vi holdt et møde med C4, så vi kan få endnu flere lokale udstillere med til næste år, og hvis der er nogle, der allerede nu sidder og tænke, at de godt vil udstille på messen, så skal de bare ringe," siger han.

Til næste år bliver livsstilsmessen i Frederiksborg Slotshave afholdt fra fredag den 14. august til og med søndag den 16. august.

Publiceret 21 August 2019 13:00