Lærke Poulsen er ny præsident for Hillerød Chr. IV Rotaryklub. Pressefoto

Lærke Poulsen er ny præsident for Hillerød Chr. IV Rotaryklub. Pressefoto

Ny præsident for Rotary Klub

Navne Farmaceut Lærke Poulsen skal lede Hillerød Chr. IV Rotaryklub de næste 12 måneder, da hun på årets sidste møde fik overdraget præsidentkæden og dermed modtog hvervet som præsident.

"Hjulet ruller og klubben har efter traditionen skiftet præsident. Revisor Mogens Rasmussen gav stafetten videre til Lærke Poulsen. Mogens kunne i sin årsberetning fortælle om en klub med stor aktivitet. Rotary er mange ting. Gode ting. Blandt andet en hjælpeorganisation uden sidestykke," skriver Hillerød Chr. IV Rotaryklub i en pressemeddelelse.

Chr. IV står bag Team Rotary Nordsjælland, der for 6. gang sender et cyklehold til Paris og derigennem har indsamlet omkring en million kroner. Midler, der er fordelt til sociale projekter i nærområdet. Samtidig er klubben også en del af Hillerøds tre Rotary klubbers Golfestival, der har til formål at ”støtte syge og kriseramte børn og unge”.

Lærke Poulsen har klare og realistiske mål for det kommende år, blandt andet skal klubben igen deltage i Rotarys ungdomsudvekslings program.

Kapp

Publiceret 29 June 2019 17:00