Anne Hjernøe vil blandt andet fortælle om, hvordan du smagsoptimerer dit måltid ved hjælp af de fem grundsmage, og hvordan du kan tænke lokalt og bruge sæsonens råvarer, så du bliver både sundere og mere mæt. Pressefoto

Anne Hjernøe vil blandt andet fortælle om, hvordan du smagsoptimerer dit måltid ved hjælp af de fem grundsmage, og hvordan du kan tænke lokalt og bruge sæsonens råvarer, så du bliver både sundere og mere mæt. Pressefoto

Anne Hjernøe gæster Hillerød: Bliv både sundere og mere mæt

Tv-værten Anne Hjernøe gæster Hillerød på temadagen ’Fødevarer i balance’

Når Hillerød 28. juni igen er med i ’Danmark for målene’ om FN’s verdensmål, medvirker den kendte tv-vært og kok Anne Hjernøe.

På temadagen ’Fødevarer i Balance’ kl. 14.00-18.00 vil hun fortælle om, hvordan du smagsoptimerer dit måltid ved hjælp af de fem grundsmage, og hvordan du kan tænke lokalt og bruge sæsonens råvarer, så du bliver både sundere og mere mæt.

Hun kommer også ind på økologi, og hvordan du reducerer madspild.

I skrivende stund er den endelige lokation for arrangementet ikke fastlagt.

Mad på alle niveauer

Anne Hjernøe har det meste af sit liv arbejdet med mad på alle niveauer.

Hun har udgivet et hav af kogebøger om blandt andet børnemad, syltning, kryddersnaps, tapas, mad mod kræft, salater, grøn mad, krydret mad og så alle de velkendte små retter fra hele verden.

Igennem de sidste 12 år har Anne Hjernøe været vært på over 100 tv-programmer fra nær og fjern.

Fødevareudvikling

De seneste år har hun sammen med tv-journalisten Anders Agger rejst verden rundt for at finde danske vinkler på store emner som valget i USA og Brexit.

Udover arbejdet med kogebøger og tv har Anne sin egen virksomhed, AnneMad ApS, hvor hun arbejder med fødevareudvikling, holder foredrag, laver workshops, underviser, arrangerer gastronomiske rejser og skriver børnebøger.

Publiceret 15 June 2019 15:00