Østfestivalen afholdes i den sidste uge af skolernes sommerferie. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Østfestivalen afholdes i den sidste uge af skolernes sommerferie. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Østfestivalen gør klar til årets løjer - vil du være med?

Østfestivalen søger frivillige, der har lyst til at give en hånd med til årets festival

møde Så er det ved at være tid til, at de frivillige i årets Østfestival den 7.-10. august kridter skoene. Der er nemlig stormøde mandag den 17. juni klokken 19 i Beboerhuset Brohuset, Østervang 103, og her skal de forskellige arbejdsgrupper i gang med den konkrete planlægning.

"Det er således nu, man skal beslutte, om man vil være med i opsætningen tirsdag og nedtagning søndag, om man vil hjælpe med det praktiske på pladsen, om man kan lægge egen bil til transport, blandt andet i forbindelse med indkøb, og om man vil arbejde i caféen, hvilket indebærer, at man bager kage og står for salget. Man kan også melde sig til slushice- og popkornboden, hjælpe til ved snobrødsbagningen eller hoppeborgen eller hjælpe til i kreateltet," skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Der er altså masser af opgaver at tage fat på for de frivillig på Østfestivalen, og kan man ikke komme den 17. juni, kan man melde sig til hos projektkoordinator Marie Schmidt og sende hende en sms på 26 24 64 70 eller en mail på marieschmidt300@gmail.com.

Der er masser af opgaver at tage fat på for de frivillig på Østfestivalen. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Der er masser af opgaver at tage fat på for de frivillig på Østfestivalen. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Stort motionsløb

Østfestivalen er en sports- og kulturfestival for børn og unge, og den finder sted i den sidste uge af skolernes sommerferie på det grønne område ved Grønnevang Skole, udskolingen, Østervang 124.

Af nyheder i år kan nævnes et stort motionsløb torsdag aften i Kongevænget, samt eftermiddage og aftener for unge med livemusik og aktiviteter som rodeotyr, skateramper, grafittivæg og bumberballs.

Foruden de mange aktiviteter, der også strækker sig fra sumobrydning, over akrobatik og subbuteo til ponyridning, kreatelt og bibliotekstelt, vil Café Smilar fra Slangerupsgade sælge mad med lækre salater, smørrebrød med videre. Desuden vil Café Smilar lave den varme mad til aftensmåltiderne, hvor der onsdag aften er gratis fællesspisning.

Alle, både tidligere og nye frivillige, er velkomne til stormødet den 17. juni i Brohuset.

Artiklen er skrevet af frivillige Maja Vindelev og redigeret af Hillerød Posten

Publiceret 09 June 2019 15:00