Erik Teglvig Husher fra KFUM-Spejderne i Hillerød blev torsdag hædret med årets spejderlederpris i Hillerød. Privatfoto

Erik Teglvig Husher fra KFUM-Spejderne i Hillerød blev torsdag hædret med årets spejderlederpris i Hillerød. Privatfoto

Erik hædret som årets spejderleder i Hillerød

Spejderlederprisen for 2019 blev forleden givet til Erik Teglvig Husher fra KFUM-Spejderne i Hillerød

Borgmester Kirsten Jensen har uddelt Hillerød Kommunes Spejderlederpris 2019. Prisen gik til Erik Teglvig Husher, der er tropsleder og bæverflokleder i Megalipperne, KFUM-Spejderne i Hillerød. Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med spejdergruppernes årlige bålaften på Frydenborg Spejdercenter torsdag 23. maj.

Erik Teglvig Husher er 28 år, og han har været spejder i Megalipperne i 21 år, heraf de sidste 11 år i forskellige lederfunktioner i gruppen. Han er også meget aktiv med at holde kurser for de forskellige aldersgrupper, og han har været en drivende kraft i Megalippernes indsats på Kræmmermarkedet og i andre pengeskabende aktiviteter i gruppen.

Giver spejderne en oplevelse

I sin tale ved prisoverrækkelsen fremhævede borgmester Kirsten Jensen bl.a., at Erik Teglvig Husher som leder altid har haft stor fokus på ”godt gammeldags” spejderarbejde, og at give spejdere i alle aldersgrupper en stor oplevelse og en masse god ballast med sig videre i livet. Det har givet minderige spejderoplevelser og har præget utallige unge gennem de sidste 11 år. Kirsten Jensen knyttede an til FN’s verdensmål og sagde, at Erik Teglvig Hushers indsats for spejderbevægelsen falder vældig godt i tråd med FN’s verdensmål.

Publiceret 24 May 2019 09:30