Det er i dette butikslokale, hvor The Bagel & Burger Club lå tidligere, at Rumbles åbner på fredag den 10. maj. Foto: Martin Warming

Det er her i The Bagel & Burger Clubs' tidligere lokaler, at Rumbles åbner på fredag den 10. maj. Foto: Martin Warming

Burgerkæde åbner i Hillerød: "Gratis burgere til alle"

Rumbles åbner i Hillerød fredag den 10. maj

Af
Martin Warming

Der bliver ikke sparet på noget, når burgerkæden Rumbles slår dørene op til sin nye butik på Frederiksgade i Hillerød på fredag den 10. maj.

Der er nemlig gratis burgere til alle på åbningsdagen, oplyser burgerkæden til Hillerød Posten.

Rumbles er en franchise-burgerkæde, der åbnede sin første butik i Sydhavnen i 2017. Efterfølgende har kæden også åbnet butikker i Helsingør og Valby. Og nu er turen altså kommet til Hillerød.

"Vi glæder os meget til at åbne i Hillerød. Hillerød er en enormt spændende og flot by. Det er en by i vækst, hvor der sker rigtig mange spændende ting, og vi tror på, at der er et marked for vores burgere," siger Michael Slass, der er administrerende direktør i Rumbles, der samtidig fortæller, at burgerkæden har flere butiksåbninger på tegnebrættet.

Take away

Rumbles' restauranter er take away-baserede med få siddepladser. Det skyldes primært, at kæden ønsker at holde burgerpriserne på et fornuftigt niveau, hvor alle kan være med, siger Michael Slass.

"Det betyder også, at vi kan åbne i mindre lokaler i små sidegader som Frederiksgade i Hillerød. Rent prismæssigt ligger vi lidt over McDonalds men under de kendte burgerkæder, og det betyder, at en familie på eksempelvis fire personer ikke behøver at bruger 1.000 kroner på at købe mad," lyder det fra Michael Slass.

Rumbles flytter ind i et af de tomme butikslokaler i Gallerierne. Det har dog ikke været helt nemt at få en aftale med Galleriernes ejer på plads, siger Michael Slass.

"Det har faktisk taget os over et år at få aftalen på plads. Gallerierne er jo lidt et spøgelsescenter lige nu, men vi synes, at de planer, som ejeren har, lyder rigtig spændende, og derfor tror vi også på, at det er et godt sted at åbne en restaurant," siger han.

Rumbles åbner i Hillerød på fredag, og der er altså gratis brugere til alle mellem klokken 15 og 22.

Publiceret 04 May 2019 06:00