Politiet var massivt til stede, da 17 mænd blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød lørdag eftermiddag. Foto: Local Eyes

Politiet var massivt til stede, da 17 mænd blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød lørdag eftermiddag. Foto: Local Eyes

Kæmpe politiopbud foran retten i weekenden

Politiet var lørdag eftermiddag massivt til stede ved Retten i Hillerød.

Årsagen til det store politiopbud var, at 17 mænd, der blev anholdt i Frederikssund fredag aften, skulle fremstilles i grundlovsforhør.

De 17 mænd havde både knive og slagvåben i i deres biler, da de blev anholdt, og politiet mener, at deres hensigt var at udøve vold og grov vold mod en anden gruppering.

Mændene er under mistanke for at være en del af et organiseret kriminelt netværk og sigtet for at have til hensigt at samle sig med det formål at udøve vold og grov vold mod en anden gruppering.

"Som led i vores indsats over for de kriminelle netværk er vi på forkant med deres færden, og det var derfor, vi i går (fredag, red.) kunne skride til anholdelse af de 17 mænd," fortæller efterforskningsleder i Nordsjællands Politi, vicepolitiinspektør Lau Lauritzen, i en pressemeddelelse, som politiet udsendte lørdag formiddag.

De 17 mænd, der er er i alderen 19-33 år, blev alle varetægtsfængslet i 3 x 24 timer.

mw

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk

Publiceret 29 April 2019 07:46