HHM er blandt andet involveret i byggeriet af nye boliger på Møbelfabrikken i Søborg. PR-foto

HHM er blandt andet involveret i byggeriet af nye boliger på Møbelfabrikken i Søborg. PR-foto

Omsætningen faldt hos HHM

Hillerød-virksomheden HHM fik overskud på 18,1 millioner kroner, viser nyt regnskab

Et fald i omsætningen på godt 70 millioner kroner. Det er, hvad entreprenørvirksomheden HHM A/S fra Hillerød kan præsentere i sit seneste årsregnskab. Dog fortæller regnskabet også, at virksomheden fastholder sin overskudsgrad på tre procent. Omsætningen i 2018 lød på godt 610 millioner mod godt 683 året inden. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I året, der er gået, har virksomheden fokuseret på samarbejdsmodellen, der handler om at inddrage alle byggeriets parter tidligt.

"Byggebranchen er en uforudsigelig branche med mange ukendte faktorer, der kan gå hen og bremse processen i et byggeri. I HHM arbejder vi grundigt med projekteringsfasen, fordi det mindsker risikoen for fejl i selve byggeprocessen. Gevinsten er et højere kvalitetsniveau og færre hovsa-løsninger på byggepladsen – og så giver det også en bedre mulighed for planlægning af arbejdsmiljøet," siger administrerende direktør Svend Pedersen i pressemeddelelsen.

Administrerende direketør i HHM, Svend Pedersen (i midten), modtog onsdag eftermiddag årets erhvervspris fra C4. Han er her flankeret af Jesper Følbæk Nielsen (til venstre), der er formand for C4 Foreningen, og Erik Helmer Pedersen, der er direktør i C4 Videncenter. Foto: Martin Warming

Administrerende direktør i HHM, Svend Pedersen (i midten), modtog for nylig årets erhvervspris fra C4. Han kan nu præsentere et regnskab med millionoverskud. Arkivfoto: Martin Warming

Direktionen udvidet

For at fremme et godt psykisk arbejdsmiljø, har HHM deltaget kurser og workshops i situationsbestemt ledelse og anerkendende kommunikation i løbet af året, og derudover er direktionen også blevet udvidet med Peter Carstensen, der er udnævnt til direktør. Han har været ansat i HHM siden 2013, men den 1. marts blev han udnævnt, og samme dag trådte han ind i direktionen.

Overskud på 18 millioner

Årets resultat blev et overskud på 18,1 millioner kroner før skat, og i 2019 forventer Hillerød-virksomheden en omsætning på mere end 750 millioner kroner og en overskudsgrad mindst på niveau med 2018.

jbt

Publiceret 24 April 2019 18:00