Det gode liv er mere end behandlingsformer - det er også livskvalitet, lyder det fra FrederiksborgCentret om livsstilsmessen 27.-28. april. Pressefoto

Det gode liv er mere end behandlingsformer - det er også livskvalitet, lyder det fra FrederiksborgCentret om livsstilsmessen 27.-28. april. Pressefoto

95 bud på et både bæredygtigt og godt liv

Livsstilsmesse i FrederiksborgCentret i weekenden 27.-28. april

arrangement Bæredygtighed dækker over ganske meget. Nogle af de mange områder kan opleves i FrederiksborgCentret i Hillerød i weekenden 27.-28. april på udstillingen 'Lev Bedre – en livsstilsmesse om det gode liv' med p.t. 95 udstillere.

"Messen fokuserer på bæredygtighed inden for klima, økologi, forkælelse, wellness og alternativ behandling. Eksempelvis præsenterer vi smart beklædning til kvinder, som samtidig sparer CO2, og du kan lære at lave din egen sæbe af naturens produkter," fortæller salgs- og projektleder Hanne Fritzböger Rau i en pressemeddelelse fra FrederiksborgCentret.

Livskvalitet i centrum

Livsstilsmessen byder på masser af foredrag og workshops - flere af dem gratis. Man kan for eksempel få gode råd til at være nærværende, opleve en klangmassage, kakaoceremoni eller få en håndlæsning.

"Men det gode liv er jo mere end behandlingsformer - det er også livskvaliteten, der sættes i centrum: De dejlige rejser, den gode søvn, de smukke blomster m.m.," fortsætter Hanne Fritzböger Rau.

Der er 27 indslag i løbet af de to dage, hvor man blandt andet kan høre, hvad tænderne fortæller, lære, hvordan man kommer stress og angst til livs, høre om, hvorfor foreningslivet er så vigtigt, lære om spirituel healing, få mere energi i hverdagen og få viden om parforholdets mysterier.

Læs mere på www.frederiksborgcentret.dk.

jesl

Publiceret 20 April 2019 08:00