Virksomheden HHM i Hillerød er hyret til at bygge Brygmester Hus for Carlsberg Byen. Pressefoto

Virksomheden HHM i Hillerød er hyret til at bygge Brygmester Hus for Carlsberg Byen. Pressefoto

Endnu en opgave til lokale HHM

Det lokale entreprenørvirksomhed HHM er hyret til at bygge endnu et stort byggeri i Carlsberg Byen

erhverv Det lokale firma HHM, som forleden fik overrakt C4's erhvervspris, har indgået sin tredje kontrakt med Carlsberg Byen i København. Kontrakten bringer entreprenørvirksomheden op på 233 boliger i bydelen.

I HHM, som har adresse på Bragesvej i Hillerød, glæder de sig til at fortsætte samarbejdet med Carlsberg Byen, som de nu skal bygge Brygmester Hus for. HHM har gennem de sidste fire år opført Rahbek Hus, Heiberg Huse samt Bindesbøll Hus, og snart afleverer de også Rahbek Hus II.

Tidlig inddragelse

Ifølge HHM har de et succesfuldt samarbejde med Carlsberg Byen på grund af en model med tidlig inddragelse af byggeriets parter. Alle parter sidder med ved bordet i det forberedende arbejde, så entreprenøren er blevet inddraget tidligt i projektet.

Byggeriet af Brygmester Hus omfatter 11.700 kvadratmeter med 54 boliger af varierende størrelse samt erhverv og parkeringskælder. Brygmester Hus ligger mellem to fredede og bevaringsværdige ejendomme i den vestlige del af Carlsberg Byen og bliver opført ovenpå en gammel fadølskælder. Lige nu er byggepladsen et dybt hul i jorden, hvor fadølskælderen er ved at blive revet ned, og det skal HHM i første omgang have fyldt delvist op med sand.

Projektet er en totalentreprise mellem Carlsberg Byen P/S og HHM A/S i team med Zeso Architects, Niras (rådgivende ingeniører) og Opland Landskab ApS.

Mdt

Publiceret 15 April 2019 17:00