Fætter BR-butikken i SlotsArkaderne genåbner, meddelte Salling Group onsdag formiddag. Foto: Martin Warming

Fætter BR-butikken i SlotsArkaderne genåbner 2. april. Arkivfoto: Martin Warming

Så er datoen sat: Nu åbner BR igen dørene i SlotsArkaderne

Legetøjsfætteren med bjørneskindshuen gør comeback 2. april i Hillerød

erhverv Så er datoen på plads for, hvornår legetøjsbutikken BR igen slår dørene op i SlotsArkaderne i Hillerød. Det bliver tirsdag 2. april klokken 12, at BR-butik nummer syv i Danmark ruller den røde løber ud og åbner dørene igen.

"Vi glæder os til at komme at byde velkommen i byens nye legetøjsbutik. Vi har arbejdet hårdt for at få ansat det helt rigtige team til at tage imod de forventningsfulde børn og deres familier, og derfor håber vi også, at børn fra Hillerød og deres familier vil være med til at gøre åbningen af butikken til noget særligt," udtaler Charlotte From, der er kædechef i BR, i en pressemeddelelse.

Vi håber også, at børn fra Hillerød og deres familier vil være med til at gøre åbningen af butikken til noget særligt

Lukkede efter konkurs

BR-Butikken lukkede mellem jul og nytår, da indehaveren Top-Toy gik konkurs og lukkede samtlige Toys'R Us- og BR-butikken i Danmark. Efterfølgende købte Salling Group, der blandt andet står bag Føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, hele det danske varelager og rettighederne til at anvende BR-navnet på det danske marked. Det var dog ikke alle BR-butikker, som Salling Group valgte at genåbne, men i alt 26 af BR-butikkerne i landet, herunder altså den i SlotsArkaderne.

Butikschef med fart på

Butikschef Didde Charlotte Falkesgaard bliver daglig leder i den nye BR-butik i Hillerød, og hun og medarbejderne har travlt med at gøre butikken klar til åbningen:

"Vi har fart på, og det er skønt at se butikken tage mere og mere form for hver dag. Det er ikke mange uger siden, det blev offentligt, at der åbner en BR i Hillerød, og i den mellemliggende periode har vi både fået sammensat teamet af medarbejdere til butikken og fået alle uddannet til at blive gode BR-medarbejdere," udtaler hun i pressemeddelelsen, hvor hun også ser frem til åbningen.

Vi har fart på, og det er skønt at se butikken tage mere og mere form for hver dag

Åbningsdagen 2. april byder på en række aktiviteter. Snoren klippes klokken 12, hvorefter børnene bydes velkommen med en rød løber. De kan møde Fætter BR og gennemføre en hinkesti og få et BR diplom og en BR medalje. Der er en gave til de første 100 børn.

Mdt

Publiceret 25 March 2019 09:10