Tobias Trier er ansat som lærer på Grundtvigs Højskole i Hillerød.

Tobias Trier er ansat som lærer på Grundtvigs Højskole i Hillerød.

Tobias Trier er ny musiklærer på Grundtvigs Højskole

Tobias Trier afløser Tue West som musiklærer på hillerødhøjskolen

ansættelse Grundtvigs højskoles nye lærer i A-faget "Kreativ Musik og Lyd" bliver sanger, musiker, komponist, tekstforfatter og skuespiller Tobias Trier.

Tobias er uddannet Almen Musiklærer fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium og har undervist i sangskrivning på Rytmisk musikkonservatorium, Jysk musikkonservatorium, Københavns akademi for musik, dans & teater, Copenhagen Songwriter Academy samt på flere gymnasier og højskoler. Han har været medlem af Statens Kunstfonds tonekunstudvalg for den rytmiske musik.

Tobias Trier har gang i en aktiv musikkarriere, har udgivet en lang række albums i eget navn, og har lavet musik sammen med bl.a. Søs Fenger, Anne Dorthe Michelsen, Rasmus Nøhr, Tue West, Mc Einar, Randi Laubek, Claus Hempler, Martin Brygmann, Sys Bjerre, Hannah Schneider og Julie Maria.

Hans hjerte banker også for teatret, og han har både skrevet teatermusik og selv stået på scenen som skuespiller - senest i soloforestillingerne “Dirigenten” (Rialto:teatret 2016) og “For enden af regnbuen” (Nørrebro Teater 2018).

"Det er med andre ord en højst erfaren herre, der sætter sig på posten som underviser. Han glæder sig til at komme i gang, og vi på højskolen glæder os til at byde ham velkommen," skirver Grundtvigs Højskole på Facebook.

Afløser Tue West

Tobias Trier afløser Tue West, som har undervist i musik og sangskrivning på højskolen de sidste 10 år sideløbende med musikkarrieren, men nu har valgt at ville fokusere al sin tid på sin musik. Igennem årene har Tue mødt over to tusind elever på højskolens lange kurser og flere hundrede sommerkursister. Tue West og hans børn havde bolig på højskolen - Tobias Trier bliver boende i København, oplyser højskolen til Hillerød Posten.

Mdt

Publiceret 23 March 2019 11:00