44-årige cand.scient.pol. Trine Larsen fra Hillerød tiltræder som ny rektor for HF & VUC Nordsjælland. Foto: Pressefoto

44-årige cand.scient.pol. Trine Larsen fra Hillerød tiltræder som ny rektor for HF & VUC Nordsjælland. Foto: Pressefoto

Trine Larsen er ny rektor på HF & VUC Nordsjælland

HF & VUC har fundet deres nye rektor

ansættelse Bestyrelsen for HF & VUC Nordsjælland har på bestyrelsesmødet 20. marts besluttet at ansætte Trine Larsen som rektor.

Cand.scient.pol. Trine Larsen tiltræder med det samme som ny rektor for HF & VUC Nordsjælland, hvor hun de seneste fire måneder har været konstitueret rektor. Den 44-årige hillerødborger har arbejdet ved HF & VUC Nordsjælland gennem de sidste otte år. Først i afdelingen i Helsingør, herefter fire år som souschef i afdelingen i Hillerød.

Stor passion

I bestyrelsen for HF & VUC Nordsjælland er der stor opbakning til Trine Larsen. Formand for bestyrelsen, Bolette Christensen, ser ifølg een pressemeddelelse frem til at arbejde sammen med den nye rektor:

"Trine er super kvalificeret og nærværende. Hun har en stor passion for kursisterne, og jeg er sikker på, at hun er den rette til at videreudvikle HF & VUC Nordsjælland. Det betyder meget, at hun har så stor erfaring og er lokalt forankret,” udtaler Bolette Christensen.

Arbejder for synlighed

Synlighed er ifølge pressemeddelelsen et af Trine Larsens mål for fremtiden i HF & VUC Nordsjælland. Hun vil "arbejde på at vise omverdenen den positive forskel, skolen gør i det Nordsjællandske".

Efter sommerferien er HF & VUC Nordsjælland at finde i Helsingør og Hillerød. Trine Larsen har arbejdet præcis fire år på hver afdeling, så det er naturligt for hende at færdes begge steder. Det vil hun forsat gøre – også selvom hovedarbejdspladsen er i Hillerød.

Ud over at være cand.scient.pol. og master i ledelse har Trine Larsen også 12 års undervisning på CV’et. Privat bor hun i Hillerød med sin familie.

Publiceret 22 March 2019 19:00