Christian Jessens erhvervsmæglerforretning bliver pr. 1 april en del af Nordicals, der tidligere hed Nybolig Erhverv. Pressefoto: Simon Læssøe, Nordicals

Christian Jessens erhvervsmæglerforretning bliver pr. 1 april en del af Nordicals, der tidligere hed Nybolig Erhverv. Pressefoto: Simon Læssøe, Nordicals

Erhvervsmægler skifter til Nordicals

Erhvervsmægler Christian Jessen og forretningen Place2Live Erhverv i Hillerød og Helsinge bliver 1. april en del af erhvervsmæglerkæden Nordicals i nye lokaler i Hillerød

erhverv Erhvervsmægler Christian Jessen og forretningen Place2Live Erhverv i Hillerød og Helsinge bliver 1. april en del af erhvervsmæglerkæden Nordicals.

Det betyder, at Christian Jessens forretning bliver den 23. forretning i Nordicals, der tidligere hed Nybolig Erhverv. Overgangen til Nordicals er kommet i stand, efter Christian Jessen i længere tid har haft et ønske om at blive en del af en kæde, som kun har fokus på erhverv og samtidig har større muskler at spille med, så den nordsjællandske ejendomsmægler kan tilbyde sine kunder et endnu bedre produkt.

Place2Live skifter ikke kun navnet ud med et nyt, når forretningen bliver en del af Nordicals. Den nuværende forretning i Helsinge skiftes også ud med nye lokaler i Hillerød.

Samme team

Teamet er dog stadig det samme.

"Det er stadig Simone, Tanja, Christoffer og mig, kunderne møder, og vi forandrer os ikke. Vi får bare 170 nye kollegaer fra de 22 andre Nordicals butikker," udtaler Christian Jessen i en pressemeddelelse.

Større kunder

Christian Jessen løser både opgaver inden for salg og udlejning af detailbutikker og kontorlokaler, men han har også flere større kunder, som er på udkig efter investeringsejendomme. Netop arbejdet med de større kunder kommer til at få et markant løft, forventer Christian Jessen ifølge pressemeddelelsen:

"Vi arbejder med flere større ejendomme i Nordsjælland. Vi har dog oplevet, at nogle kunder har været nervøse for, om vores Place2Live-forretning har haft størrelsen til at kunne løse opgaver i 100 millioner kroner-klassen. Den bekymring bliver gjort til skamme, når vi nu kommer ind under Nordicals, som har netværket og ressourcerne til at løse alle typer af opgaver," udtaler han.

Flere medarbejdere på sigt

Den nordsjællandske erhvervsmægler forventer, at han får så godt gang i sin forretning efter overgangen til Nordicals, at han skal have gjort plads til flere medarbejdere på længere sigt.

Administrerende direktør i Nordicals, Erik Andresen, glæder sig over, at Nordicals med Christian Jessen får en kompetent medspiller på holdet. Erik Andresen peger nemlig på, at Nordsjælland er blevet et attraktivt område for investorer, og han mener også, at det nye Hospital Nordsjælland, som skal stå færdigt om få år, kommer til at præge området positivt.

"Der er flere investorer, som begynder at kigge mod Nordsjælland, når de leder efter investeringer med gode vækstmuligheder. Det er et spændende område, og opførslen af Hospital Nordsjælland kommer også til at give nogle positive effekter til området på grund af nye arbejdspladser. Det har vi f.eks. set i Aarhus, efter supersygehuset er blevet færdigt der," udtaler han i pressemeddelelsen.

Publiceret 19 March 2019 14:00