Flemming Thorn¾s

Flemming Thorn¾s

Flemming Thornæs valgt som ny formand for SF

SF Hillerød vælger ny formand

Så er der kommet ny person i førertrøjen for SF. En velbesøgt generalforsamling i SF Hillerød har nemlig valgt Flemming Thornæs som ny formand i stedet for Pia Enøe, som efter eget ønske trak sig.

Til bestyrelsen var der genvalg til Rasha Schneider (kasserer) og til Janne Lunding Olsen, Lars Elbrandt og Michael Liesk. Som nye bestyrelsesmedlemmer valgtes Rasmus Meyer og Mikkel Vermehren, mens Kirsten Thiemke, Lene Hvirgelholm og Holger Toxværd blev suppleanter.

Folketingskandidat, næstformand Lise Müller fortalte om situationen på Christiansborg, om forhandlingerne om sundhedsreformen og om den aktuelle valgkamp, som står for døren. Byrådsmedlem Rikke Macholm berettede om arbejdet i Kultur– og Fritidsudvalget og fra byplan– og arkitekturområdet fortalte Peter Langer om arbejdet med de mange lokalplaner, hvor især Hildis Have og Markedspladsen har været omtalt.

Derudover var der tilfredshed med medlemsfremgang og opfordringer til at fastholde den aktive linje med flere arrangementer og borgermøder, som SF afholdt i efteråret.

Kapp

Generalforsamlingen i SF Hillerød har valgt Flemming Thornæs som ny formand.

Generalforsamlingen i SF Hillerød har valgt Flemming Thornæs som ny formand.

Publiceret 08 March 2019 16:00