Jacob Jønsson er formand for Hillerød Bilby, der repræsenterer 12 bilhuse med 20 forskellige bilmærker. Arkivfoto

Jacob Jønsson er formand for Hillerød Bilby, der repræsenterer 12 bilhuse med 20 forskellige bilmærker. Arkivfoto

Hillerøds bilforhandlere gør klar til stort bilshow i weekenden

12 bilhuse med 20 forskellige bilmærker byder foråret velkommen med stort bilshow i den kommende weekend

Af
Anne Lønstrup

For 42. gang holder Hillerøds bilforhandlere deres store bilshow, som præsenterer masser af nyheder rundt om i deres salgsudstillinger den kommende weekend

Der vil være en buket tulipaner til de besøgende, så længe lager haves, samt lidt til ganen.

”Vi forhandlere forventer et stort rykind, da der 1. april 2019 kommer ny beregning på brændstoftallet WLTP, som gør, at bilerne vil stige med op til 20.000 koner. Derfor kan det være en god idé at komme afsted i weekenden for at kigge, prøve og købe en ny bil, inden priserne eventuelt stiger," siger Jacob Jønsson fra Jønssons Auto, som er formand for Hillerød Bilby.

Han fortæller, at Hillerød Bilby, der repræsenterer 12 bilhuse med 20 mærker, er i rivende udvikling. Dels kommer der mange nye tilflyttere til byen. Dels ligger de mange bilhuse inden for 1.000 meter, så der er mulighed for at besøge nogle stykker, uden at skulle køre langt.

”Vi håber, at folk vil kigge ind i weekenden og lade sig inspirere. Vi har mange nyere, flotte, brugte biler samt et stort udvalg af demobiler med masser af udstyr. Hertil kommer forskellige tilbud hos den enkelte forhandler: vinterdæk, tekstyl, iPad med videre,” siger Jacob Jønsson.

Der bliver også mulighed for at tage en prøvekørsel, og vejret ser ud til at være på arrangørernes side - der loves nemlig sol begge dage.

Bilshowet løber af stablen 23. og 24. februar fra kl. 11- 16 begge dage.

Publiceret 21 February 2019 18:00