Fætter BR-butikken i SlotsArkaderne genåbner, meddelte Salling Group onsdag formiddag. Foto: Martin Warming

Fætter BR-butikken i SlotsArkaderne genåbner, meddelte Salling Group onsdag formiddag. Foto: Martin Warming

Fætter BR tilbage i Hillerød

Legetøjsklassikeren vender tilbage til SlostArkaderne, som fremover vil være eneste BR-butik i Nordsjælland

Af
Niels Idskov

COMEBACK Legetøjsfætteren med bjørneskindshuen gør her i foråret comeback i Hillerød, og det er SlotsArkaderne vældigt tilfredse med.

I løbet af foråret genåbner Fætter BR i regi af Salling Group, som, har overtaget BR-brandet efter det konkurs-ramte TOP-TOY. Således åbnes der 25 Fætter BR-butikker i hele landet, og herimellem er den i Slotsarkaderne.

"Det er vi glade for. Fætter BR er et univers, som vi er mange, der er vokset op med, og jeg håber, at forretningen bliver et aktiv for hele byen. Vi ved ikke, hvornår forretningen åbner, men det bliver nok snart, og det særlige er jo, at forretningen i Slotsarkaderne bliver den eneste af slagsen i hele Nordsjælland," fortæller Simon Hansen, der er centermanager i SlotsArkaderne.

Ansætte medarbejdere

Inden butikken er helt klar, skal der ansættes medarbejdere til BR-butikken, så det forestående arbejde med at indrette og åbne et helt nyt legetøjsunivers i byen kan komme i gang.

"Med de nye butikker vil vi skabe gode oplevelser for børn, som det kun er muligt i fysiske butikker, hvor de fleste danskere har minder med Fætter BR. Vi åbner også i løbet af foråret en stærk webshop, som man kan besøge, udenfor butikkernes åbningstid," fortæller kædens nyudnævnte chef Charlotte From.

BR-kæden arbejder lige nu benhårdt på at gøre klar til åbningen i Hillerød: Varerne skal registreres, butikken skal indrettes, legetøjet skal fordeles fra lageret og pakkes ud. Og ikke mindst skal der, i samarbejde med de nye ansatte, planlægges et brag af en åbningsfest.

Publiceret 20 February 2019 13:03