Parlamentsbygningen - foto fra Europa-Parlamentets kontor i Danmark.

Parlamentsbygningen - foto fra Europa-Parlamentets kontor i Danmark.

Valgmøde med EU-kandidater på Grundtvigs Højskole

Bliv klog på EU-valget. Søndag 26. maj er der valg til Europaparlamentet, og i Danmark skal der vælges 14 af de i alt 705 medlemmer, men hvem skal det være?

Europabevægelsen, Region Nordsjælland og Grundtvigs Højskole har inviteret en kandidat fra hver af de opstillingsberettigede partier, så du kan blive lidt klogere på, hvor du skal sætte dit kryds. Dem kan du møde 26. februar kl. 19.30 til kl. 21.30. på Grundtvigs Højskole i Hillerød.

Følgende kandidater har takket ja til at komme: Mette Poulsen (S), Karen Melchoir (R), Pernille Weiss (C), Troels Stru Schmidt, (F), Linea Søgaard Lidell (V), Nikolay Villumsen (Ø), Esben Ingerslev (Å) og Erik Bach (N). Derudover deltager en kandidat fra Dansk Folkeparti og sandsynligvis Mette Boch (I).

Alle kandidater får fire minutter til indledning og er blevet bedt om at forholde sig til tre emner: klima og energi, migration/indvandring og hvad er din egen mærkesag?

I pausen er der kaffe/the og kage, hvorefter der er åbent for spørgsmål og debat. Deltagelse i mødet er gratis og offentligt tilgængeligt.

I tilfælde af udskrivelse af folketingsvalg vil mødet blive udsat til en senere lejlighed.

Publiceret 17 February 2019 07:00