Ferieramte børn kan igen i år prøve kræfter med en række forskellige idrætsgrene i FrederiksborgCentret i vinterferien. Foto: FrederiksborgCentret

Ferieramte børn kan igen i år prøve kræfter med en række forskellige idrætsgrene i FrederiksborgCentret i vinterferien. Foto: FrederiksborgCentret

Få pulsen op i vinterferien

FrederiksborgCentret inviterer igen i år ferieramte børn til at prøve kræfter med en række forskellige idrætsgrene i vinterferien

feriesjov Er du mellem syv og 14 år, har du vinterferie i uge syv, og kunne du godt tænke dig at prøve en håndfuld forskellige idrætsgrene?

Så er FrederiksborgCentret stedet for dig.

'Sjov og aktiv vinterferie' er titlen på en underholdende og lærerig vinterferie med blandt andet svømmeundervisning, snorkling, selvforsvar, badminton, funktionel træning og yoga over de fem vinterferiedage i uge syv.

"Som noget nyt har vi selvforsvar med i år. Men ellers er omdrejningspunktet, at deltagerne skal have nogle sjove dage, hvor de også møder andre børn," fortæller projektleder Leila Rask fra FrederiksborgCentret.

Hun understreger, at det er absolut ikke en forudsætning at "være god" til en idræt - det handler i høj grad om at prøve forskellige idrætter og møde andre børn.

Der startes hver morgen mellem klokken 8 og 9 med fælles morgenmad, og så går det hver dag løs med høj puls, latter og sjove oplevelser frem til ved 15-16-tiden.

Du kan læse mere om pris og tilmelding på FrederiksborgCentrets hjemmeside.

mw

Publiceret 24 January 2019 14:00