Hillerød Kvindekrisecenter har modtaget en check på 25.000 kroner fra den lokale GolFestival. Privatfoto

Hillerød Kvindekrisecenter har modtaget en check på 25.000 kroner fra den lokale GolFestival. Privatfoto

25.000 kroner til kvindekrisecenter fra GolFestival

Pengene skal bruges til at forsøde tilværelsen for børnene på Hillerød Kvindekrisecenter

GolFestival – der arrangeres af Hillerøds tre Rotaryklubber – donerede forleden 25.000 kroner, der skal bruges til at forsøde tilværelsen for børnene på Hillerød Kvindekrisecenter.

De seks små familier, der bor på Hillerød Kvinde Kriseccenter, søger først og fremmest tryghed, stabilitet og ro om hverdagen for dem selv og deres børn.

"Det er en usikker og belastende tilværelse fyldt med vold af en eller anden art, der gør, at der er kvinder, der tager det skridt at søge hjælp og trygge rammer for dem og deres børn. Det er selvfølgelig ikke nemt at skulle tage beslutningen og flytte ind kun med det mest nødvendige til kvindecentret i Hillerød. Golfestival vil derfor gerne være med til at skabe noget ekstra for børnene med donationen på 25.000 kroner," siger Ole Christiansen fra GolFestival.

Efter ønske fra centret skal donationen bruges til at gøre hverdagen lidt mere indholdsrig for børnene gennem midler til udskiftning af slidte legeting, klapvogne, tablets og desuden at sikre midler til at sende børn og forældre på sommerture - noget disse små familier ikke kan afsætte midler til i det daglige.

GolFestival har til formål at donere støtte til syge og kriseramte børn og unge. Pengene rejses ved den årlige golfturnering på Hillerød Golfklubs bane og fra velgørenhedsfesten -Swingnigth - i FrederiksborgCentret.

Arrangementet foregår i år den 24. maj.

mw

Publiceret 19 January 2019 19:00