Se billederne: Flere end 200 gik i skoven - og fik solskinsmotion og champagne

I alt deltog 204 i Hjerteforeningens nytårsmarch i søndagens solskinsvejr

Hjerteforeningens årlige, traditionelle nytårsmarch i Præstevangskoven blev søndag velsignet med et smukt, solbeskinnet vintervejr, og det tiltræk rigtig mange mennesker. I alt deltog 204 i hjertemarchen, som fandt sted for ottende år i træk, oplyser Hjerteforeningen.

Formand Lil Quist bød velkommen, og derefter kunne børn og voksne komme ud og gå den 2,7 kilometer lange rundstrækning, hvor foreningen også havde sørget for en konkurrence for børnene. Børnene skulle på ruten finde fem bogstaver, som var ophængt i træerne og sammensætte dem til ordet 'stork'.

Det er efterhånden blevet en fast tradition for mange borgere at deltage i marchen, heriblandt også borgmester Kirsten Jensen samt Steffen Jørgensen fra Hjerteforeningen, fortæller foreningen.

Champagne og kransekage

Marchen afsluttedes ved Sorte Dam, hvor Hjerteforeningen bød på champagne, børnechampagne, kakaomælk og kransekage fra Skansebageriet, som havde leveret kransekagen til en favorabel pris. Her trak Kirsten Jensen lod blandt de heldige vindere. Blandt de børn, der havde gættet det rigtige svar, var der 10 børn, der hver fik en slikpose.

Mdt

Publiceret 08 January 2019 04:00