Mandag 17. december afsløres det, hvem der modtager støtte af Team Rotary Nordsjælland, som cyklede til Paris i sommer. Arkivfoto: Jan Stephan

Mandag 17. december afsløres det, hvem der modtager støtte af Team Rotary Nordsjælland, som cyklede til Paris i sommer. Arkivfoto: Jan Stephan

Team Rotary uddeler penge til foreninger i Hillerød

120.000 kroner deles ud ved reception i Frivilligcenter Hillerød

Team Rotary Nordsjælland puljen har tildelt i alt 120.000 kroner til lokale, sociale foreninger, grupper og gode formål. Pengene overrækkes ved en reception i Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12c, mandag 17. december kl. 17.30-18.30. Ansøgere, der har fået tildelt midler, har fået direkte besked. I alt har 19 ansøgere søgt for ca. 190.000 kroner.

Midlerne er indsamlet gennem sponsorstøtte til cykelholdet Team Rotary Nordsjælland, der cykler fra Hillerød til Paris. Holdet blev dannet i 2013 af Hillerød Chr. IV Rotaryklub og er senere gået ind i et samarbejde med Rotary Halsnæs. Pengene fordeles af et udvalg med repræsentanter fra Hillerød Christian IV Rotaryklub og Frivilligcenter Hillerød.

Hjælp til socialt sårbare

Puljen kan søges af sociale foreninger eller grupper, der støtter, hjælper eller varetager interesser for mennesker – børn og unge såvel som voksne og ældre – der er socialt sårbare/udsatte i Hillerød Kommune. Mødrehjælpen Hillerød, Østfestivalen, Forældreforeningen ”Vi har mistet et barn”, Klub Vest Hillerød og Hillerød Kvindekrisecenter er blandt modtagerne ved tidligere års uddelinger.

Klar til 2019

Team Rotary Nordsjælland er gået i gang med forberedelserne til Paris-turen i sommeren 2019. Foreløbig har 30 ryttere meldt sig til. Hvis du vil deltage i projektet, enten som rytter, sponsor, madmor, madfar, massør eller medlem af supportteamet, så læs mere på teamrotarynordsjaelland.dk.

Publiceret 13 December 2018 06:00