Nissekorpset fra Den Levende Julekalender og en masse børn og deres forældre var på nissejagt på Hillerød Posten tirsdag eftermiddag. Foto: Martin Warming

Nissekorpset fra Den Levende Julekalender og en masse børn og deres forældre var på nissejagt på Hillerød Posten tirsdag eftermiddag. Foto: Martin Warming

Den Levende Julekalender tog på nissejagt på Hillerød Posten

Nissekorpset og en masse børn og deres forældre ledte efter den forsvundne nisse på Hillerød Posten

Af
Martin Warming

Jul Hillerød Posten fik tirsdag eftermiddag fornemt besøg, da Nissekorpset fra Den Levende Julekalender og en masse børn og deres forældre lagde vejen forbi Hillerød Posten.

En del af børnene og deres forældre var forinden troppet op ved Julemøllen på Torvet klokken 17, hvor de kunne konstatere, at én af nisserne - nissen Clara - endnu engang var stukket af. Sporene førte direkte til Hillerød Posten på Lokesvej, og så gik den store nissejagt ellers i gang.

Se flere billeder fra nissejagten i galleriet nederst i artiklen...

Nogle af børnene kørte med den festlige brandbil mod Lokesvej, mens andre hoppede ind i deres egne biler (der selvfølgelig blev kørt af mor eller far) og efter lidt søgen hist og pist lykkedes det en af de skarpsindige deltagere at finde nissen, der var kravlet højt op i en af vores store planter i vores grafiske afdeling.

Og så var der ellers fællesdans med Fimpe og Kardæske, og dagens julehistorie blev læst højt for børnene.

Man bliver ret sulten og tørstig efter sådan en nissejagt, så vi serverede selvfølgelig gløgg, varm kakao, slik og æbleskiver for deltagerne bagefter.

Det var som sædvanlig rigtig hyggeligt at få besøg af Nissekorpset fra Den Levende Julekalender og de mange børn og deres forældre, og vi håber meget, at en af nisserne får lyst til at gemme sig på Hillerød Posten igen til næste jul.

Nissekorpset drager på nissejagt alle hverdage i december klokken 17 og klokken 11 i weekenderne.

Publiceret 12 December 2018 14:00