Anne Linnet, Lis Sørensen og Sanne Salomonsen giver koncert på Posen i Hillerød fredag den 23. august. Pressefoto

Anne Linnet, Lis Sørensen og Sanne Salomonsen giver koncert på Posen i Hillerød fredag den 23. august. Pressefoto

Anne, Sanne og Lis spiller også på Posen

Den 22. august spiller Mads Langer på Posen, og dagen efter kommer Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen på besøg

Af
Martin Warming

"Det med ubeskrivelig stolthed, at Klaverfabrikken & KlubFrivillig kan offentliggøre, at Anne, Sanne og Lis kommer til Hillerød og spiller udendørskoncert fredag den 23 august på den skønneste grønne plet i Hillerød, også kaldet 'Posen'".

Sådan starter en pressemeddelelse fra Klaverfabrikken og KlubFrivillig i Skævinge, der netop har annonceret endnu en koncert på Posen.

Forleden kunne Klaverfabrikken og KlubFrivillig fortælle, at de har booket Mads Langer til en koncert på Posen den 22. august, og nu følger de op med endnu en koncert dagen efter, hvor Anne Linnet. Sanne Salomonsen og Lis Sørensen kommer til Hillerød og spiller på Posen.

"Udover Anne, Sanne & Lis vil der i løbet af 2019 blive offentliggjort yderligere to artister, hvoraf en er lokal. Så der venter publikum en aften med en masse musik, både artister, der er i opstarten af deres karrierer, og så en finale fyldt med fællessang, nostalgi og nye minder til fremtiden," skriver Klaverfabrikken og KlubFrivillig i pressemeddelelsen.

“Bare tanken om et feststemt og forventningsfyldt publikum, der mødes med tre musikere, som har sat så store aftryk på os alle sammen, giver os gåsehud og kuldegysninger allerede nu. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre at rammerne for både artister og publikum er helt perfekte, så det kan blive en magisk aften med udsigt til sø og slot, en fællesskabsoplevelse som kun musik kan skabe,” står der i pressemeddelelsen.

Billetterne til koncerten sættes til salg på www.klaverfabrikken.dk mandag den 10. december klokken 10, og der er sat 2.500 billetter til salg.

Publiceret 10 December 2018 07:29