Den første koncert finder sted på fredag den 14. december ved julemarkedet på Torvet. Foto: Jan F. Stephan

Den første koncert finder sted på fredag den 14. december ved julemarkedet på Torvet. Foto: Jan F. Stephan

Pop-up-koncerter skal styrke Hillerød som handelsby

Hillerød ByForum er gået med i samarbejde, der skal være med til at styrke det lokale handelsliv

musik Hillerød.nu præsenterer syv pop-up-koncerter, der runder af på Kulturnat den 20. september 2019.

Første koncert er med Bubber og Louise Dubiel på fredag den 14. december på Torvet. Der oplyser Hillerød.nu i en pressemeddelelse.

HIllerød ByForums hjemmeside Hillerød.nu har indgået samarbejde med "Gang i Danmark" om at afholde syv pop-up-koncerter forskellige steder i Hillerøds bymidte.

'Gang i Danmark', som projektet hedder, er et samarbejde mellem 48 danske byer med det formål i fællesskab at tage kampen op om kundernes opmærksomhed.

"Hillerød ByForum arbejder for, at vores by er den mest attraktive handelsby i Nordsjælland, så det er oplagt for os at samarbejde med 'Gang i Danmark'," siger Erik Helmer Pedersen, der er direktør i Hillerød ByForum og C4, i pressemeddelelsen.

Syv koncerter i alt

Første koncert i Hillerød er med Bubber og Louise Dubiel, der opfører deres moderne juleeventyr ved julemarkedet på Torvet fredag den 14. december klokken 17.45.

De følgende pop-up-koncerter er med Keld og Hilda den 17. april, Annette Heick den 16. maj, Sigmund fra X-Factor den 14. juni, MEK PEK og Mikkel Rugholm den 26. juli, Rasmussen og Gina Michaells den 23. august og Tamra Rosanes på Kulturnat den 20. september 2019.

Alle koncerter afholdes kl. 17.30 og popper op forskellige steder i Hillerøds bymidte, som offentliggøres i begyndelsen af det nye år.

mw

Publiceret 09 December 2018 11:00