Ny virksomhed: Malene tilbyder ren wellness i Helsingørsgade

Malene Bruun har åbnet 'Wellness by Malene Bruun' i Helsingørsgade, hvor tilbyder japansk lifting og øreakupunktur

Den 52-årige hillerødborger Malene Bruun er sprunget ud i livet som selvstændig og har åbnet klinikken 'Wellness by Malene Bruun' i kælderen i Yogiminds lokaler på Helsingørsgade 34A. Her tilbyder tilbyder Malene Bruun ansigtsbehandlinger af typen 'japansk lifting' og øreakupunktur.

Malene Bruun har i 25 år arbejdet inden for sundhedssektoren som plejehjemsassistent, og senere blev hun uddannet misbrugsbehandler og arbejdede med familiebehandlingen.

"Familiebehandling har ligget mig meget på sinde, da jeg synes, der er for lidt fokus på pårørende til misbrugere, fordi de på deres måde lider under den forfærdelige sygdom," forklarer Malene Bruun, som mener, at begge erhverv har klædt hende på til samtalens kunst og specielt til samtaler med mennesker, der kæmper med følelsesmæssige udfordringer.

Søgte egne veje

Desværre mærkede Malene Bruun effekten af en årelang, fysisk nedslidning og blev også ramt af nutidens store livsstilssygdom stress. Hun blev tilkendt fleksordning, uden at det dog lykkedes hende at finde et fleksjob. Hun kunne ikke acceptere stilstand, så hun søgte sine egne veje og fandt, at wellness skulle være hendes nye metier. Malene Bruun kastede sig over opgaven og tog de nødvendige og relevante certificeringer, som kunne give et indholdsrigt arbejdsliv.

I dag kan Malene Bruun selv bestemme sit arbejdstempo, timeantal og tage de pauser, hun har brug for. Og hun har aldrig fortrudt det skifte:

"Jeg elsker det, jeg laver. Min mission er at være med til at få fokus på egen omsorg, indre ro og balance, så den enkelte selv tager de rigtige handlinger i deres liv," siger Malene Bruun, som mener, at både ansigtsbehandlinger og øreakupunktur kan hjælpe med at rette op på ubalancer i kroppen.

Den længere vision for Malene Bruun er at udvide med flere tilbud, for eksempel behandling med æteriske olier, og hun tager også gerne ud på virksomhedsbesøg.

Mdt

Publiceret 06 December 2018 05:00