Julemærkehjemmets forstander Lene Schou og en masse børn kunne lørdag modtage de 80.000 kroner fra Team Rotary Nordsjælland. Foto: ASAfoto

Julemærkehjemmets forstander Lene Schou og en masse børn kunne lørdag modtage de 80.000 kroner fra Team Rotary Nordsjælland. Foto: ASAfoto

Cyklister overrakte støtte på 80.000 kroner til julemærkehjem

Team Rotary Nordsjælland kunne lørdag levere en check på 80.000 kroner til Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted - pengene er samlet ind på en cykeltur til Paris i sommer

støtte 26 cyklister kørte i juli til Paris på to hjul. De fleste deltagere tog turen på cykel som en personlig udfordring, men formålet var primært at indsamle midler til velgørende formål. Lørdag overbragte Team Rotary Nordsjælland en check til Julemærkehjemmet Kildemose i Ølsted på 80.000 kroner.

På Julemærkehjemmet lærer børn at leve et liv med sund kost, motion, nærvær og kammeratskab, og med støtten får flere børn mulighed for at få et ophold på hjemmet.

"Julemærkehjemmet har fået en del af overskuddet hvert år, vi har gennemført turen. Det er fantastisk at komme herud. De tager godt imod os, og vi kan se, at pengene gør en forskel," fortæller initiativtager Peter Jørgensen fra Team Rotary Nordsjælland i en pressemeddelelse.

Checken blev overbragt til Julemærkehjemmet af to af deltagerne på cykelturen og af to lastbiler fra sponsoren HC Container. Den ene havde checken i forruden. Efter checken var overbragt, kunne alle børnene få en tur i lastbilernes førerhuse, og børnene dyttede godt i båthornene.

180.000 samlet ind

Cykelprojektet Team Rotary Nordsjælland er arrangeret af Rotary i Halsnæs og Hillerød. Gennem årene har holdet cyklet mange penge ind til velgørenhed, og i 2018 indsamlede Team Rotary Nordsjælland 185.000 kroner i forbindelse med turen til Paris. Resten af de indsamlede midler uddeles ved en reception i Frivilligcenter Hillerød mandag 17. december klokken 17.30.

Tur igen i 2019

Teamet er allerede i gang med at planlægge endnu en tur fra 12. til 19. juli 2019. Foreløbig har 30 ryttere meldt sig til. Hvis du vil deltage i projektet, enten som rytter, sponsor, madmor, madfar, massør eller medlem af supportteamet, så læs mere på teamrotarynordsjaelland.dk.

Mdt

Publiceret 05 December 2018 07:00