Thomas Olsen og hans irske kæreste Darina Quinn skal stå for den daglige drift af Hillerøds nye irske pub. Foto: Martin Warming

Thomas Olsen og hans irske kæreste Darina Quinn skal stå for den daglige drift af Hillerøds nye irske pub. Foto: Martin Warming

Café Hoe er blevet til The Celt

Der er irsk musik i højttalerne, Guinness i hanerne og live-musik på Hillerøds nye pub The Celt

Af
Martin Warming

skål Hillerød har fået et ny pub.

Café Hoe på Slotsgade er nemlig blevet til The Celt, der er en irsk pub.

Det er stadig Kim Hoe, der ejer pubben, men det bliver Thomas Olsen og hans kæreste Darina Quinn - der i øvrigt er fra Irland - der skal stå for den daglige drift af Hillerøds nye irske pub.

"Der har været en generel nedgang i den branche, der henvender sig til det yngre publikum, og tiden var nok løbet fra Café Hoe. Derfor besluttede Kim Hoe sig for, at der skulle ske noget nyt - og det er altså blevet til en irsk pub," fortæller Thomas Olsen til Hillerød Posten.

The Celt bliver en dagspub. Det betyder, at den åbner allerede klokken 11. På hverdage lukker pubben tidligst klokken 21, og fredag og lørdag er der åbent helt til klokken 3.

"Vi vil lave en rigtig irsk pub, og i Irland holder pubberne ikke lukket," fortæller Thomas Olsen.

"Der er irsk musik i højttalerne, Guiness i hanerne og vi vil jævnligt have live-musik," fortæller Thomas Olsen. Foto: Martin Warming

"Der er irsk musik i højttalerne, Guinness i hanerne og vi vil jævnligt have live-musik. Der er rigtig pubstemning med billardbord, og vi har også et dart-område," fortæller Thomas Olsen, mens han viser Hillerød Posten rundt i den nye pub, der primært henvender sig til det mere 'modne' publikum.

"Vi henvender os til et mere modent publikum, end Café Hoe gjorde. Det vil sige fra 23 år og op, men det betyder jo ikke, at folk under 23 år ikke må komme her, men der vil ikke være diskoteksstemning. Der vil være en hyggelig og afdæmpet stemning, og der vil primært være irsk musik og klassikere i højttalerne, og det bliver på et niveau, så man kan tale samme. Det kan godt være, at vi skruer lidt op fredag og lørdag aften," lyder det fra Thomas Olsen.

The Celt er i øvrigt opkaldt efter kelterne, der er et folkeslag, der i dag primært findes i blandt andet Irland, Skotland og Wales.

I dag fredag den 23. november serverer The Celt i øvrigt gløgg og æbleskiver i anledning af Christmas Night og Black Friday, og i aften spiller den lokale singer-songwriter Marco Winther på The Celt.

Du kan læse mere og følge Hillerøds nye irske pub på Facebook.

Publiceret 23 November 2018 11:38