Hunde og deres ejere mødtes i weekenden til en stor messe i FrederiksborgCentret. Foto: Jan F. Stephan

Hunde og deres ejere mødtes i weekenden til en stor messe i FrederiksborgCentret. Foto: Jan F. Stephan

Vild med vovser: Ny hundemesse fik en god start

Flere tusinde hundeejere - og næsten lige så mange hunde - indtog i weekenden FrederiksborgCentret

Af
Martin Warming

Det anslås, at 450.000 danske familier har en hund eller flere - og at der i Danmark er 550.000 hunde.

En del af dem - altså både de firbenede og deres ejere - lagde i weekenden vejen forbi FrederiksborgCentret, hvor der var premiere på en helt nye messe, hvor hundeelskere blev inviteret indenfor til 'Alt til Hund... og ejer'-messen, der blev afviklet i samarbejde med DogCoach.dk.

På messen kunne man møde en lang række udstillere og få gode råd og vejledning om alt fra hundefoder til træning og forsikring.

På den store opvisningsbane kunne man opleve hundefagfolk og eksperter, som delte ud af deres viden om hundehold, hverdagstræning, adfærd, aktivering og meget, meget mere.

Messen havde også besøg af kendis-frisøren Dennis Knudsen, der fortalte om det at have hund og gav tips og tricks til, hvordan dens ejer bliver endnu smukkere.

"Det rigtig, rigtig godt. Alle var glade, og der var masser af mennesker. Jeg har ingen tal endnu, men der var flest om søndagen, men der var fyldt godt op både lørdag og søndag. Vi har fået en masse positive tilbagemeldinger, og alle stadeholderne har allerede meldt, at de også vil være med til næste år. Der var totalt fyldt op til workshops og foredrag, og publikum var også rigtig glade," fortæller arrangør Paw Olsen fra FrederiksborgCentret.

Datoen for næste års hundemesse ligger allerede fast: Det bliver lørdag den 16. og søndag 17. november, fortæller Paw Olsen.

"Jeg tror også, at der var rigtig mange, der var glade for, at de måtte have deres hund med på messen. Jeg tror, at der har været et sted mellem 1.000 og 2.000 hunde - og der var ikke et eneste hundeslagsmål," lyder det fra Paw Olsen.

Publiceret 19 November 2018 07:42