Mødrehjælpens juletræ med ønsker fra børn i sårbare familier stod i starten i SlotsArkaderne, men er nu at finde i Mødrehjælpens butik på Torvet. Arkivfoto

Mødrehjælpens juletræ med ønsker fra børn i sårbare familier stod i starten i SlotsArkaderne, men er nu at finde i Mødrehjælpens butik på Torvet. Arkivfoto

Juletræ til støtte for sårbare familier

Juletræ med ønsker fra børn i familier, der ikke har råd til den store jul, kommer igen op at stå hos Mødrehjælpen

Jul Igen i år kan man i Mødrehjælpen støtte børn fra familier i en sårbar situation.

I Mødrehjælpens butik på Torvet i Hillerød opstiller de nemlig et juletræ, som tændes på Black Friday 23. november - og det er et ganske særligt træ. Foruden lys og julestads er træet nemlig pyntet med kuverter, som indeholder juleønsker fra børn.

"Julen står for døren, men det er desværre ikke alle børn, der kan se frem til en juleaften med masser af julegaver. Børn fra familier i en sårbar situation, der kan gøre det vanskeligt og en økonomisk eller social belastning at få overskud til julen - det er de børn, som Mødrehjælpen ønsker at være med til at hjælpe," skriver Mødrehjælpen i en pressemeddelelse om deres tiltag.

Juletræet markerer starten på ”Juleønsket”, hvor børn har mulighed for at ønske sig en gave, og hvor borgerne i Hillerød samtidig kan være med til at give et barn en god jul.

Køb en gave til et barn

Familier, der ønsker at komme i betragtning, skal udfylde et ansøgningsskema. Det kan afhentes i butikken på Torvet eller findes på hjemmesiden www.moedrehjaelpenhilleroed.dk. Det udfyldte skema skal afleveres senest 15. december. Herefter lægges ønskes i en kuvert, som hænges på juletræet. På kuverten er anført alder og ønske.

Vil man være med til at gøre en forskel og glæde et barn med en gave, så kom forbi den hyggelige butik og vælg en kuvert fra juletræet.

Køb gaven og aflever den indpakket i butikken senest 20. december. Så sørger Mødrehjælpens frivillige for, at gaven kommer afsted til rette barn inden juleaften.

"De to foregående år har 'juleønsket' været en stor succes, og mon ikke det gentager sig i år. Allerede nu har der været stor interesse for ønsketræet og forespørgsler, om det igen i år er muligt at give et barn en julegave. Og det er der heldigvis. Alle børn har ret til en god jul," skriver Mødrehjælpen.

Mdt

Publiceret 18 November 2018 08:00