Det er elever fra kokkeskolen, der laver maden til fællesspisningerne. Arkivfoto: Martin Warming

Det er elever fra kokkeskolen, der laver maden til fællesspisningerne. Arkivfoto: Martin Warming

Gratis fællesspisning på erhvervsskolen

Fællesspisningen er denne gang rykket ned på erhvervsskolen på Milnersvej

Alle er velkommen, når der inviteres til gratis fællesspisning i kantinen på erhvervskolen Enord på Milnersvej onsdag den 21. november fra klokken 17.

Der er eleverne på kokkeskolen, der laver den lækre mad.

"Konceptet er det samme, som vi laver på biblioteket: Spis og tale med nogen, du ikke har spist og talt med før. Det blive sjovt og hyggeligt for alle generationer," fortæller Søren Lerche fra 'Sammen er vi Hillerød', der står bag arrangementet.

"Vi opfordrer alle til at komme, tag jeres venner og familie med, men prøv at sæt jer med nogen, I ikke kender," lyder opfordringen fra Søren Lerche.

Nye fællesskaber

Formålet med fællesspisningerne er, at alle vover at mødes med nogen, man ellers ikke taler med til daglig for at styrke vores lokalsamfund, kæmpe mod ensomhed, passivitet og fordomme og skabe nye fællesskaber på tværs af generationer, kulturer og samfundslag.

Det er Sammen er vi Hillerød, Hillerød bibliotek, Hillerød kommune, Esnord kokkeskolen i Hillerød og Grundtvigs Højskole, der står bag fællesspisningerne, der afholdes hver 2. uge på biblioteket. Men denne gang har man altså besluttet at afholde fællesspisningen, der hvor maden bliver lavet - nemlig på erhvervsskolen.

Det er gratis at deltage, og man skal ikke tilmelde sig men bare møde op.

mw

Publiceret 16 November 2018 08:03