Aftalen er med til at sikre, at Nordsjælland Håndbold kan få arbejsro til det sportslige, mener Jørgen Simonsen. Foto: Jan F. stephan

Aftalen er med til at sikre, at Nordsjælland Håndbold kan få arbejsro til det sportslige, mener Jørgen Simonsen. Foto: Jan F. stephan

Ny håndboldaftale skal sikre arbejdsro

Nordsjælland Håndbold udvider samarbejdet med FrederiksborgCentret, og det vil være til gavn for håndbolden i hele Nordsjælland, mener klubben

aftale Et nyt, udvidet samarbejde skal være med til at gøre Nordsjælland Håndbold endnu stærkere.

Fra den 1. december udvides samarbejdet med FrederiksborgCentret, der overtager Nordsjælland Håndbolds salgsafdeling.

"Med de seneste sæsoners imponerende sportslige resultater er mediedækningen og brandingværdien af Nordsjælland Håndbold steget markant. Nordsjælland Håndbold har et stort potentiale og for at sikre, at det udnyttes, overtager FrederiksborgCentret salgsansvaret for Nordsjælland Håndbolds kommercielle rettigheder," fortæller Jørgen Simonsen, der er formand for Nordsjælland Håndbold, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at aftalen sikrer, at Nordsjælland Håndbold får arbejdsro til at videreudvikle den sportslige platform og håndboldklubbens erhvervsnetværks position i Nordsjælland.

Samtidig får FrederiksborgCentret med aftalen flere muligheder for at skabe spændende events og oplevelser med sport i centrum.

Ribe-Esjberg mod Nordsjælland Håndbold 3.11.2018. Foto: Jan F. Stephan

FrederiksborgCentret overtager fra den 1. december december Nordsjælland Håndbolds salgsafdeling Foto: Jan F. Stephan

Lokal tilknytning

Aftalen betyder også, at Nordsjælland Håndbold kan styrke samarbejdet med moderklubberne og de tre hjemkommuner - Hillerød, Helsinge og Helsingør.

Tilknytningen til hele Nordsjælland bevares med kampe og træning i både Helsinge, Helsingør og Hillerød – også når Hillerød Arena er færdigbygget ultimo 2019 - og giver mulighed for at kombinere håndbold og andre arrangementer på en ny og anderledes måde.

"Det er i begge parters interesse at sikre, at alle - inklusiv partnerne, kommunerne, moderklubberne og de lokal fans i alle tre byer - kan se Nordsjælland Håndbold som deres flagskib. Hovedprincippet er fortsat, at kampe afvikles dér, hvor det giver mest værdi for kamppartnerne og for Nordsjælland Håndbold," understreger Jørgen Simonsen i pressemeddelelsen.

Styringen af aftalen sikres ved, at FrederiksborgCentrets direktør deltager som tilforordnet i Nordsjællands Håndbolds bestyrelse ved relevante dagsordenpunkter. Herudover etableres der en udviklingsgruppe med medlemmer fra moderklubberne, bestyrelsens, FrederiksborgCentret og andre frivillige.

"Det vigtige er, at vi får et forum med energi til at fortsætte udviklingen af Nordsjælland Håndbold både kommercielt og sportsligt. Udviklingsgruppen mødes hver anden måned for at sikre fortsat produktudvikling, styrke netværket og sikre samarbejdet med moderklubberne på det organisatoriske plan," fortæller Jørgen Simonsen.

mw

Publiceret 14 November 2018 17:30