Blandt andre borgmester Kirsten Jensen var med til kickoffmødet for de frivillige, der laver og serverer maden juleaften. Pressefoto

Blandt andre borgmester Kirsten Jensen var med til kickoffmødet for de frivillige, der laver og serverer maden juleaften. Pressefoto

Gratis jul for alle - nu med hjemmelavet mad

Juleaften for alle på Hillerød Stadion, hvor masser af frivillige hjælper til

juleaften DGI Nordsjælland inviterer igen i år til en gratis juleaften for alle voksne, børn og familier i Hillerød, der vil holde en anderledes jul med andre Hillerødborgere med lækker hjemmelavet julemad, hyggeligt fællesskab og gaver til alle børn.

Aftenen afholdes sammen med Hillerød Fodbold i deres klubhus på Hillerød Stadion, og i år udvides kapaciteten fra 120 til 150 deltagere.

Frivillige er i gang

Allerede nu er både garvede frivillige fra i fjor samt nye frivillige i fuld gang med forberedelserne. DGI har forleden holdt første møde med de frivillige i lokalerne på Hillerød Stadion, hvor Hillerøds borgmester Kirsten Jensen kickstartede aftenen med at takke de mange fremmødte, fordi de vil gøre en forskel for andre på selveste juleaften. Bestyrelsesformanden for Hillerød Fodbold John Franzen sagde også et par ord om hvor glad han var for, at arrangementet var landet hos dem. Og sidst, men ikke mindst, bød medlem fra DGI Nordsjællands bestyrelse Susanne Jönsson velkommen til årets 'Juleaften for alle'-indsats.

De frivillige fik på aftenen nedsat sig i flere forskellige gruppe herunder køkkengruppen, tjenergruppen og udsmykningsgruppen. DGI er i gang med at fundraise til de ting, der skal købes ind.

Mad lavet fra bunden

Årets "Juleaften for alle" arrangeres af DGI Nordsjælland i samarbejde med Frivilligcenter Hillerød, Hillerød Fodbold, Hillerød kommune, fødevarefællesskabet Mad til Alle og en stribe andre foreninger, fonde (herunder Spar Nord Fonden) og frivillige personer. Det er en del af initiativet den sociokulturelle landsby, der skaber fællesskaber og kulturelle initiativer sammen.

I år laver arrangørerne maden selv fra bunden - modsat købemad som det var sidst.

Aftenen er også for familien, der vil være med til at skabe en anderledes julefest og fastholde en tradition.

Hillerød Stadion har adressen Selskovvej 76. Bus 303 stopper ved døren.

Hvis du vil hjælpe til som frivillig på juleaften, så tilmeld dig hos DGI til Sofie Astrid Olsson på tlf. 26356010 eller mail sofie.astrid.olsson@dgi.dk.

Tilmeldingen til Juleaften for alle 2018 sker på www.dgi.dk/201818004000 eller tlf. 79404700.

Aftenens program:

    Kl. 17: Velkomstdrik og juleshow på storskærm

    Kl. 18: Hjemmelavet dansk julemiddag og risalamande

    Kl. 20: Dans om juletræet og uddeling af gaver til alle børn

    Kl. 21: Underholdning, hygge, fællesskab, kaffe, kage, knas og juleri

    Kl. 22: Aftenen slutter

Publiceret 10 November 2018 09:00