Ginny Tinangon og Lars Pedersen har flyttet deres tandklinik, Hillerød Tandlægerne, fra Slotsgade til SlotsArkaderne. Foto: Martin Warming

Ginny Tinangon og Lars Pedersen har flyttet deres tandklinik, Hillerød Tandlægerne, fra Slotsgade til SlotsArkaderne. Foto: Martin Warming

Tandklinik har holdt flyttedag

Hillerød Tandlægerne har skiftet Slotsgade ud med SlotsArkaderne

Af
Martin Warming

ÅBNING Tandlægeægteparret Ginny Tinangon og Lars Pedersen har flyttet deres tandklinik, Hillerød Tandlægerne, fra Slotsgade til SlotsArkaderne.

Her er Hillerød Tandlægerne flyttet ind i en helt nybygget tandklinik i SlotsArkaderne 226.

"Der var lidt udfordringer for nogle af vores patienter i vores gamle lokaler på Slotsgade på grund af adgangsforholdene, men i vores nye klink i SlotsArkaderne er der ingen problemer, da vores patienter kan parkere i p-huset lige ved siden af og enten tage elevatoren op til os eller gå direkte fra p-huset," fortæller Lars Pedersen.

"Samtidig har vi fået unikke muligheder for at skabe et optimalt arbejdsmiljø for vores medarbejdere," tilføjer han.

Har knoklet

Ginny og Lars har arbejdet sammen siden 1991. De er gift og har sammen fire børn. Efter arbejdstid finder man dem ofte på mountainbike i Grib Skov eller på havet i en sejlbåd med vind i håret.

”Vi lægger vægt på at skabe en rolig og rar atmosfære, hvor vi alle trives - både patienterne og os selv. Vi bruger en stor del af vores fritid på videreuddannelse, så vi hele tiden kan tilbyde den nyeste faglige viden," siger Ginny Tinangon.

Det er det gamle fitnesslokale i SlotsArkaderne, der nu er blevet bygget om til tandklinik,. Kontrakten til de nye lokaler i SlotsArkaderne faldt på plads i februar.

”Inden da var der gået en masse tid med planlægning af det nye byggeri. Alt er bygget fra bunden efter vores tegninger. Alle rør og installationer er ført i gulv, vægge og loft. Den sidste måned har vi knoklet til sen aften og i weekenderne. Der har været stor brug for Lars' evner som håndværker og mine indretnings-skills, men nu er vi klar,” siger Ginny Tinangon.

Kunstneren Charlotte Bjørlig (i midten) udstiller i øjeblikket hos Hillerød Tandlægerne. Privatfoto

Kunstneren Charlotte Bjørlig (i midten) udstiller i øjeblikket hos Hillerød Tandlægerne. Privatfoto

Kunst på væggene

Der er rigtig meget vægplads i den nye tandklinik, og den bliver brugt på noget fornuftigt - og smukt.

"Vi er heldige at have rigtig meget vægplads, så vi er glade for, at forskellige kunstnere har lyst til at udstille hos os," siger Lars Pedersen.

Lige nu er det kunstneren Charlotte Bjørlig der udstiller hos Hillerød Tandlægerne.

”Inspirationen kan findes allevegne, når man lever med sanserne åbne. Jeg har dog en vis forkærlighed for Italien, hvor jeg de seneste 12-13 år har opholdt mig og malet om sommeren, for her finder jeg enormt meget inspiration – både i de varme farver, sproget, kulturen og ikke mindst sporene af tid der går,” Sådan fortæller Charlotte Bjørlig, der altså i øjeblikket udsmykker væggene i den nyåbnede tandklinik.

Publiceret 02 November 2018 06:00