Hos Vejdirektoratet kigger man på, hvor man får mest for pengene, og da ejendommene på Ved Freerslev Hegn ligger spredt ud over en længere strækning, er der umiddelbart ingen hjælpe at hente hos Vejdirektoratet. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen

Vejstøj: Ingen hjælp at hente hos Vejdirektoratet

Vejdirektoratet kan ikke hjælpe beboerne på Ved Freerslev Hegn

Af
Martin Warming

kommentar Hos Vejdirektoratet kan man ikke umiddelbart hjælpe beboerne på Ved Freerslev Hegn.

Det skal nemlig give mening - både økonomisk og teknisk - hvis Vejdirektoratet skal bruge penge på eksempelvis en støjvold, fortæller seniorprojektleder Lene Nøhr Michelsen.

"Når vi laver vores investeringer, kigger vi på, hvor vi får mest for pengene. Vi udvælger de områder, hvor det giver rigtig god mening at sætte støjafskærmning op, og det er simpelthen for dyrt at sætte afskærmning op for enkeltliggende huse. På Ved Freerslev Hegn ligger husene spredt over en længere strækning, og der er derfor tale om, at der skal sættes rigtig meget afskærmning op," siger Lene Nøhr Michelsen til Hillerød Posten.

"Jeg forstår godt, at de (beboerne på Ved Freerslev Hegn, red) er kede af, at der kommer mere støj, hvis vejen bliver udvidet til en motorvej, men vi har en pose penge til det her projekt, og vi bliver nødt til at prioritere og bruge pengene der, hvor vi hjælper flest," tilføjer hun

Lene Nøhr har været i kontakt med beboerne på Ved Freerslev Hegn, og hun har opfordret dem til at indsende et høringssvar.

"Der er ikke noget til hinder for, at kommunen beslutter sig for at lave noget afskærmning," fortæller Lene Nøhr Michelsen.

Publiceret 16 October 2018 09:00