Arkivfoto

Arkivfoto

Nyt tiltag for unge i Hillerød: Styrk din personlighed

Basen og Åben Anonym Ungerådgivning holder kursus i personlig styrke

Kursus Som et nyt tiltag for unge, der går på ungdomsuddannelserne i Hillerød Kommune, har Basen og Åben Anonym Ungerådgivning iværksat et kursus i personlig styrke.

Kurset er for unge, der har lyst til at blive bedre til at håndtere de udfordringer, de møder i hverdagen. Det kan for eksempel være usikkerhed, nervøsitet, stress, tristhed, negative tanker om sig selv, mobning, problemer med at indgå i sociale fællesskaber og ensomhed.

På kurset vil de få en mulighed for at arbejde med individuelle forandringsønsker, motivation, tanker, følelser, selvværd, kommunikation og indsigt i egne styrker. Formålet med kurset er, at de unge får ny viden om deres egne styrker og udfordringer og får konkrete værktøjer til at arbejde med nogle af de udfordringer, de møder i hverdagen. Det kan for eksempel være værktøjer til at øge selvværdet, blive bedre til at tale med andre, håndtere nervøsitet og få mod og retning på at tage de skridt, der skal til for at opnå bedre trivsel. Undervejs i kursusforløbet vil hver kursist blive tilbudt en individuel samtale.

Seks gange

Forløbet strækker sig over seks kursusgange. Der bliver afholdt tre forløb om året. Der vil være max. 12 deltager på et hold. Kursuslederne på holdet er socialrådgiver Anne Kamp og psykolog Lene Christiansen, som har mange års erfaring i arbejdet med målgruppen.

Det er gratis at deltage på kurset. Næste kursusstart er 21. oktober. Der er stadig få ledige pladser. Ring og hør nærmere på telefon 7232 8938.

Kapp

Publiceret 11 October 2018 05:00