Selve dagen fejrer Annette Sørensen i Nordsjælland med familie, venner og kolleger.

Selve dagen fejrer Annette Sørensen i Nordsjælland med familie, venner og kolleger.

Nordsjællands turismeildsjæl fylder 60

rundt Torsdag 11. oktober fylder VisitNordsjællands direktør Annette Sørensen 60 år. Siden 2013 har hun stået i spidsen for markedsføringen af Nordsjælland i både Danmark og resten af verden i tæt samarbejde med VisitDenmark og Wonderful Copenhagen. Med Gribskov, Fredensborg, Helsingør, Hillerød og Halsnæs kommuner i ryggen arbejder hun målrettet på tværs af kommunegrænser på at få endnu flere turister til at interessere sig for Kongernes Nordsjælland og Den Danske Riviera.

Kultur og turisme har fyldt meget i Annette Sørensens arbejdsliv. Som uddannet bibliotekar og med en master i både kulturformidling, idræt, velfærd og politik har hun haft stillingen som kultur- og fritidschef i både Helsinge og Gribskov Kommune og har før sit engagement i VisitNordsjælland været centerchef for kultur, fritid, idræt og turisme også i Gribskov Kommune.

Annette Sørensen har en fortid som konkurrencesvømmer og har været på det danske landshold. Hun rejser også gerne med sin mand, ingeniør Anders Koustrup Sørensen og deres to voksne børn.

jbe

Publiceret 10 October 2018 14:00