Copenhagen Showband spillede og dansede i gaderne, da der var Late Noght Shopping i Hillerød i fredags. Foto: Martin Warming

Copenhagen Showband spillede og dansede i gaderne, da der var Late Noght Shopping i Hillerød i fredags. Foto: Martin Warming

Se billederne: Hillerød holdt længe åbent

Af
Martin Warming

handelsliv Butikkerne i Hillerød holdt længe åbent fredag aften, da der var Late Night.

Det var årets tredje aften med butiksåbent helt til klokken 22, og der var masser af oplevelser i bymidten for både store og små.

SlotsArkaderne havde besøg af dansere fra balletskolen Balletkompagniet, Copenhagen Showband spillede og dansede i gaderne, der var fede biler på Torvet, Mastodonternes Askepot gik rundt i butikkerne og skabte god stemning, og man kunne prøve lykken i rouletten på Torvet.

Og så var der selvfølgelig masser af gode tilbud i butikkerne.

Se flere billeder fra Late Night Shopping i galleriet nederst i artiklen...

"Jeg synes, at vi havde en rigtig god aften med masser af liv i gaderne og butikkerne. Der var dejligt mange mennesker, og jeg synes, at det er tydeligt at se, at vi har fået ekstra ressourcer via Hillerød Byforum til at afholde den her slags arrangementer. Jeg talte i hvert fald med en del mennesker, der synes, det var et godt arrangement," siger Jacob Sundberg, der er næstformand i Hillerød Cityforening og bestyrelsesmedlem i Hillerød Byforum.

"Det er så vigtigt, at man også får en oplevelse, når man er ude og handle. Vi er nødt til at differentiere os i forhold til nethandlen og vise, at vi kan noget mere, og det synes jeg, at vi lykkedes rigtig godt med i fredags" tilføjer han.

Næste gang, butikkerne i Hillerød har et Late Night-arrangement, bliver fredag den 23. november, hvor der er Black Friday/Christmas Night. Det er også denne dag, der kommer liv i julelysene i gaderne, og juletræet på Torvet bliver tændt.

Publiceret 01 October 2018 09:12