To trafikforskere gæster offentligt møde, som SF arrangerer. Arkivfoto

Offentligt møde: Trafikforskere får ordet

SF inviterer til offentligt møde om trafikken i Hillerød, og to forskere får ordet

møde Der er i Hillerød Posten blevet skrevet meget igennem de sidste par år om de trafikale forhold i Hillerød. Temaet var også et varmt emne under den forgangne valgkamp, og det ene trafikskabende projekt efter det andet tårner sig op i horisonten.

Derfor arrangerer SF Hillerød et offentligt møde med to trafikforskere mandag 29. oktober klokken 19-21 på Frederiksborg Byskole på Carlsbervej 13, Hillerød, med gratis adgang for alle uanset partifarve.

Formålet med mødet er, at vi alle kan blive lidt klogere på, hvori problemerne består, hvad der kan gøres ved dem, og hvad vi kan forvente os af fremtiden på trafikområdet, såvel i selve Hillerød by som i hele Hillerød kommune.

Oplæg fra to trafikforskere

SF har inviteret to forskere, som har fået fuldstændige frie hænder til at komme med hver deres personlige og faglige halve times oplæg.

Den ene er trafikplanlægger og seniorforsker Peter Stanley Andersen fra firmaet Via Trafik. Han har altid boet i Hillerød og kender om nogen til de trafikale problemer i Hillerød.

Den anden er Malene Freudendal-Pedersen, som er trafikforsker og lektor på Institut for Mennesker og Teknologi ved Roskilde Universitet Center, og som har en bredere indgangsvinkel til trafikplanlægning nu og i fremtiden.

"Der er et påtrængende behov for, at trafikplanlægningen får en mere markant profil i den kommunale planlægning. Det er veje, cykelstier og stier, som binder byen og kommunen sammen, og man kan ikke blot proppe flere mennesker sammen på samme sted uden at vurdere effekten på den eksisterende infrastruktur. Kan den bære det forøgede pres, eller sander det til," spørger SF i en pressemeddelelse om arrangementet.

Mdt

Publiceret 22 September 2018 08:00