Beboere på Plejecenter Skovhuset får igen i år mulighed for en tur i skoven med en cykelrickshaw, når Biogens medarbejdere bruger en arbejdsdag i frivillighedens tegn. Pressefoto

Beboere på Plejecenter Skovhuset får igen i år mulighed for en tur i skoven med en cykelrickshaw, når Biogens medarbejdere bruger en arbejdsdag i frivillighedens tegn. Pressefoto

Biogens medarbejdere arbejder frivilligt i en dag

50 medarbejdere bruger en arbejdsdag på frivilligt arbejde

50 medarbejdere fra Hillerødvirksomheden Biogen skifter fredag 21. september deres normale arbejdsplads og vante kolleger ud og bliver kolleger til Hillerøds frivillige ildsjæle i en lokal forening eller social aktivitet på to af byens plejecentre.

Flere af medarbejderne og de medvirkende foreninger er gengangere, da begge parter dels ytrer stor glæde over gensynet med hinanden dels tager tråden op fra de sidste års aktivitet og samarbejde

Frivilligcenter Hillerød har samlet en række lokale aktører, som har budt ind på de hjælpende hænder, mens medarbejderne på Biogen har sagt ja til at bruge en arbejdsdag i en god sags tjeneste i forbindelse med Biogens årlige 'Care Deeply Volunteer Day'. Dagen er led i virksomhedens ønske om at vise et lokalt socialt engagement i Hillerød – og give deres medarbejde en mulighed for at gøre en lille forskel sammen i det lokale.

Cykelrickshaw og havearbejde

Medarbejderne fra Biogen vil samarbejde med foreninger og frivillige om forskellige opgaver som for eksempel havearbejde og oliering af legeredskaber i Kvindekrisecenterets have, cykelrickshaw-ture i skoven med beboere på Plejecenter Skovhuset, forskønne rammerne for brugerne af SIND-huset – både inde og ude, dekorere udstillingsvinduer i Røde Kors’ genbrugsbutik og havehjælp og cykelture på sofacykel eller rickshaws for beboerne på Plejecenter Sophienborg.

Det er sjette år, at Biogen og medarbejdergruppen samarbejder med lokale foreninger og frivillige om sociale aktiviteter i Hillerød.

"Flere af medarbejderne og de medvirkende foreninger er gengangere, da begge parter dels ytrer stor glæde over gensynet med hinanden dels tager tråden op fra de sidste års aktivitet og samarbejde," fortæller Frivilligcenter Hillerød i en pressemeddelelse.

Mdt

Publiceret 20 September 2018 05:00