Dan Riise (V) prøvede ordningen med gratis parkering af. Privatfoto

Dan Riise (V) prøvede ordningen med gratis parkering af. Privatfoto

Hillerød tog hul på gratis parkering

Af
Jens Berg Thomsen

parkering Hillerød tog mandag den 3. september hul på ordningen, hvor man kan parkere den første time gratis på kommunens parkeringspladser. Derfor var formand for arkitektur-, byplan- og trafikudvalget Dan Riise (V) en tilfreds mand, da han selv prøvede ordningen af.

"Jeg er meget glad for at det nu er lykkedes at få en times gratis parkering. Det har været et godt og frugtbart samarbejde mellem Hillerød Kommune, politikere, Hillerød Byforum, C4 og handelslivet, som har ført til denne løsning. Vi har stadig mange helt gratis pladser i byen, men de ligger lidt længere væk fra midtbyen. Nu bliver det også muligt at parkere en time gratis lige midt i byen, og det tror jeg vil komme alle - både handlende og butiksejere - til gode," siger han blandt andet i en pressemeddelelse.

Hillerød Kommune meddeler, at man skal registrere sin bil som normalt, og at den første time ikke koster noget. Hvis man eksempelvis parkerer i to timer, så bliver man kun trukket for en enkel, når afregninen sker. Hvis man parkerer mindre end en time, skal man stadig registrere sig, men så koster det ikke noget.

Publiceret 03 September 2018 15:14