Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Læsecafé på Hillerød Bibliotek

Bliv dus med alle de læseoplevelser, som Hillerød Bibliotekerne har på programmet i efteråret

Bøger Kom til gratis læsekredscafé og bliv inspireret til at deltage i en eller flere af bibliotekets mange nye eller eksisterende læsekredstilbud. Det sker på Hillerød Bibliotek torsdag 30. august kl. 17-18.30, hvor der serveres lidt knas og et glas vin.

”Temakredse” er en helt ny form for læsekredse på Hillerød Bibliotekerne. I en temakreds læser du typisk fire bøger, der berører et bestemt emne. Ofte har temakredsene relation til bibliotekets øvrige forfatterforedrag og arrangementer, og på den måde får du en udvidet og varieret læseoplevelse, skriver Hillerød Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Premieren på de nye temakredse byder på tre, vidt forskellige temaer:

    ”Tankeudflugter” handler om, at skifte gear i livet og finde nye måder at leve på. Forfatter Finn Gemynthe holder 26. november foredrag om sin bog, ”Naturtro”, der bliver læst i kredsen.

    I temakredsen ”Læsemøder” læser du en potpourri af de forfattere, som du kan opleve til Hillerød Bibliotekernes litteraturfestival ”Ordet er Løs” 6. oktober blandt andet Sara Omar og Merete Pryds Helle.

    Få øjnene op for de ”Grafiske fortællinger”. Denne temakreds handler udelukkende om de stærke, tegnede romaner for voksne, som også kaldes for ”graphic novels”. Genren kan du også høre meget mere om til bogcaféen - Bajere og Bøger - 6. september.

”I en læsekreds er det altid let at få stillet sin læselyst, udvidet sin horisont og diskutere kendte og ukendte sider af litteraturen sammen med andre. Med temakreds-konceptet forsøger vi at variere vores læsekredstilbud, og samtidig gøre det tidsmæssigt overskueligt i en travl hverdag,” udtaler bibliotekar og læsekredskoordinator Jakob Poulsen.

Det er gratis at være med i en læsekreds, og biblioteket stiller både bøger og lokale til rådighed. Du kan tilmelde dig og læse meget mere om Hillerød Bibliotekernes læsekredse på bibliotekets hjemmeside.

Deltagelse på arrangementet 30. august er gratis, og man behøver ikke at tilmelde sig. Alle er velkomne.

Publiceret 18 August 2018 07:00