Over 12.000 mennesker lagde vejen forbi livsstilsmessen i weekenden.

Over 12.000 mennesker lagde vejen forbi livsstilsmessen i weekenden. Foto: Jan Stephan

Masser af besøgende til livsstilsmesse - trods regn og rusk

Besøgstallet kom op på 12.400 til weekendens messe ved Frederiksborg Slot - på trods af sommervejret både bød på blæst og regn

Af
Mette Dolmer Thygesen

messe CPH Events livsstilsmesse i Frederiksborg Slotspark slap heldigt gennem weekendens regn- og blæsevejr. Hele 12.400 mennesker besøgte messen, som bød på 110 udstillere i slotshavens smukke omgivelser.

"Det er gået over alle forventninger. Vi startede fredag i blæstens tegn, og da var vi godt nok lidt pressede, må jeg indrømme. Men der skete ikke noget, og vi fik en del besøgende ind trods blæsten. Lørdag og søndag var der så fuld tryk på, indtil der kom regnvejr søndag, lidt inden vi lukkede. Så vi slap nådigt fra det dårlige vejr," siger direktør i CPH Event Claus H. Petersen til Hillerød Posten.

Vejret var ikke ligefrem med livsstilsmessen søndag - men lørdag skinnede solen.

Vejret var ikke ligefrem med livsstilsmessen søndag - men lørdag skinnede solen. Foto: Jan Stephan

Godt tilfredse

Messen fandt sted første gang i 2016, hvor arrangørerne registrerede 10.600 gæster over to dage. Sidste år gik 13.000 gæster gennem portene ind til messen over tre dage, og det lille fald i besøgstallet ser Claus H. Petersen ikke noget problem i:

"Det er bestemt ikke alarmerende. Vi er godt tilfredse med de 12.400 gæster og 110 udstillere. Vi havde mange glade kunder, og udstillerne var godt tilfredse. Så det var fedt. Vejret er jo en af de ting, vi ikke er herrer over, så alle er glade for, at det gik så godt," siger han.

Der er også livsstilsmesse i Frederiksborg Slotshave næste år, hvis det står til Claus H. Petersen.

Der er også livsstilsmesse i Frederiksborg Slotshave næste år, hvis det står til Claus H. Petersen. Foto: Jan Stephan

Vender tilbage i 2019

Til messen i slotsparken var der inspiration til både rejser, bolig, have, kunst, mode, mad, drikke, biler og meget mere. Man kunne smage på vin, chokolade, delikatesser, specialøl, økologisk kaffe, italienske specialiteter med mere.

Claus H. Petersen og CPH Event vil meget gerne vende tilbage i 2019, siger han:

"Nu skal vi lige aflevere slotsparken tilbage i god stand, men her ser rigtig fint ud, synes jeg. Og vi har et rigtig godt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen, som giver os lov at bruge parken. De er søde og rare, så vi kommer igen, hvis de siger ja til at have os".

"Vi er godt tilfredse med de 12.400 gæster og 110 udstillere," lyder det fra arrangøren. Foto: Jan Stephan

Publiceret 13 August 2018 15:00