Arkivfoto

Arkivfoto

Nogle at tale med for pårørende

Nye grupper starter

tilbud Bedre Psykiatri starter nye samtalegrupper for pårørende til psykisk syge henholdsvis mandag 20. august og torsdag 23. august.

Som pårørende til en psykisk syg føler man sig ofte alene og magtesløs. I en samtalegruppe er det den pårørende, der er i centrum, skriver Bedre Psykiatri i en pressemeddelelse.

"At mødes med andre, som er i samme situation, og som oplever samme problematikker, har for mig været en stor hjælp. Samtidig får man en række redskaber til at håndtere de mange svære oplevelser, man har som pårørende til en psykisk syg," udtaler formanden for lokalafdelingen Charlotte Tune i pressemeddelelsen.

Begge grupper begynder kl. 17 på Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, varer et par timer og kører hver anden uge i alt otte gange. Samtalegrupperne ledes af en socialrådgiver, som også er psykoterapeut MPF, og han kan rådgive og vejlede om både praktiske og psykiske problemer.

Tilmelding til Charlotte Tune, charlottetune@gmail.com eller tlf. 4020 8192, med oplysning om ønsket ugedag. Deltagelse er gratis og forudsætter ikke medlemskab af Bedre Psykiatri.

jesl

Publiceret 29 July 2018 06:00