Arresø Rundt er i år søndag 12. august

Arresø Rundt er i år søndag 12. august.

Cyklister tager turen rundt om Arresø

Arresø Rundt finder sted 12. august

Der er ruter for enhver smag, når motions-cykelløbet Arresø Rundt afvikles søndag 12. august med tre distancer: 24, 58 og 113 km.

Som noget nyt får Arresø Rundt start og mål på Krudtværksområdet, Syrevej, Frederiksværk.

Den lange rute (113 km) starter kl. 8 og bringer de hjulende omkring bl.a. Torup, Melby, Asserbo, Vejby, Rågeleje til Gilleleje. Herfra sydover til Græsted og videre til Mårum, Esbønderup, Esrum, langs Esrum Sø over Jonstrup til Fredensborg, Nødebo, Gadevang, Nejede, Meløse og via Kregme til Frederiksværk.

Den korte rute (24 km) går gennem naturskønne områder ad cykelsti mod Hundested, og landeveje mod Kikhavn, Torup og Melby og tilbage til Frederiksværk.

Den mellemlange rute (58 km) går rundt om Arresø via Torup, Melby, Ramløse, Annisse, Nejede, Meløse, Kregme, Vinderød og tilbage til Frederiksværk.

Der udloddes gavekort blandt de, der er tilmeldt inden 1. august. Hovedgevinsten er en ny, flot cykel fra Carsten Larsen Cykler.

I målområdet er der speak, musik og salg af drikkevarer og pølser. På alle tre ruter er er depot med frugt, vand og müslibar til alle cyklister. Depoterne er sponsorerede af henholdsvis Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening i Halsnæs.

Sidste år deltog omkring 500 cykelmotionister. Tilmelding via hjemmesiden www.arresoerundt.dk

Publiceret 22 July 2018 06:00