De frivillige stod blandt andet bag årets byfest 'Skønne Skævinge'.

De frivillige stod blandt andet bag årets byfest 'Skønne Skævinge'. Foto: Carsten Bastholm

Skævinges Klub Frivillig vil vinde pris

De frivillige i Skævinge er nomineret til HomePrisen. Alle kan stemme

frivillige "De knokler for os i Skævinge. Uden dem var der ikke en fed fest, de er så seje!". "Samler byen til masser af hyggeligt samvær". "De gør et kanon stort arbejde i vores dejlige lille bysamfund".

Sådan lyder nogle af kommentarerne fra brugere, som mener, at Klub Frivillig i Skævinge skal vindes året HomePrisen.

Klub Skævinge, som hjælper med at organisere de frivillige i byen, er blandt de mange nominerede til HomePrisen 2018. Vinderen får et kontant skulderklap på 30.000 kroner, mens andenpladsen og tredjepladsen kan se frem til henholdsvis 20.000 og 10.000 kroner. Prisen er sat i verden for at hylde de "mange lokale helte og ildsjæle, der bruger hundredvis af timer på frivillige projekter, hvis eneste formål er at gøre livet sjovere, nemmere, bedre og mere interessant".

Klub Frivillig organiserer de frivillige til alt fra trænere, bestyrelsesmedlemmer og til hjælp på arrangementer. De udgiver relevant information om arrangementer til gæsterne, koordinerer aktiviteter på Idrætsugen, Kræmmermarkedet, Juletræsfesten med mere.

Lokale fælleskaber

"De holder liv i gode, lokale, kulturelle fællesskabstraditioner og opfinder nye, spændende aktiviteter såsom Skønne Skævinge, der bl.a arrangerer gratis koncerter. De laver sponsoraftaler og finder på andre nye måder at rejse penge på til Idrætsforeningen," lyder det i nomineringen.

Derudover tager formand Lasse Petersen ud i det ganske land og fortæller om Klub Frivillig for at udbrede idéen og sin viden til andre klubber.

Lasse Pedersen håber på samme flotte opbakning fra sponsorer og frivillige til næste års Skønne Skævinge.

Formand Lasse Pedersen tager rundt i landet og fortæller om Klub Frivillig. Foto: Carsten Bastholm

"Et fantastisk netværk af frivillige hænder, der løfter i flok og gør en kæmpe indsats for os alle i Skævinge. Tusind tak til hver og én af jer for den flotte byfest i gav os alle sammen," skriver brugeren Jesper Hartmann, som har sat sin stemme på Klub Frivillig.

"De gør en vanvittig stor indsats for byen og sætter Skævinge på Danmarkskortet som en by, der er værd at besøge," skriver Annette Roy, mens Rie Jeanett Wolff-Gotfredsen skriver:

"Super flot indsats med at få et rigt og levende foreningsliv i en lille by på landet. Super flot arrangement her senest med Skønne Skævinge med masser af aktiviteter, mad og drikke, konkurrencer, leg og hygge samt musik".

HomePrisen 2018 er åben for nominering af mulige vindere til og med 30. september 2018. Vinderne offentliggøres til november. Du kan stemme på homeprisen.dk. I skrivende stund ligger Klub Frivillig på en sjetteplads med 661 stemmer.

Publiceret 21 July 2018 07:00