Holdet kører fra Hillerød til Paris, hvor de vil ankomme 27. juli. Foto: ASAfoto

Holdet kører fra Hillerød til Paris, hvor de vil ankomme 27. juli. Foto: ASAfoto

Så er Team Rotary på vej mod Paris

De 26 ryttere og deres hold af hjælpere skød fredag turen mod Paris i gang

Velgørenhed Så har de 26 cykelryttere i team Rotary Nordsjælland sat sig i sadlen og begivet sig på vej mod Paris. Det skete fredag morgen.

Rytterne cykler både for at komme i form og få en stor oplevelse - men også for at samle ind til velgørenhed, for hele overskuddet fra rytternes betaling og sponsorpenge går til foreningslivet i Hillerød Kommune og til julemærkehjemmet i Ølsted.

Trænet siden nytår

Holdet har trænet til turen siden 1. januar to gange ugentlig, både i spinninglokale og udendørs på landevejene. Mange af de 26 ryttere er gengangere fra tidligere år, og enkelte har været med alle fem år. Samtidig er der en håndfuld nye ryttere i feltet.

Udover cykelrytterne består holdet af otte servicefolk, der skal sørge for mad i dagens løb, transport af bagage og hjælpe rytterne som vejvisere, og hvor der er behov ved defekter. Holdet har også en massør med, der kan massere ømme muskler efter dagens tur.

Otte dage i sadlen

Turen til Paris tager otte dage, hvor der skal køres op til 200 kilometer om dagen. De ankommer dermed ifølge planen til Avenue des Champs Elysees fredag 27. juli.

I de forrige fire år er der samlet uddelt over en million kroner til bl.a. Julemærkehjemmet i Ølsted og de små foreninger gennem Frivilligcenter Hillerød.

Publiceret 20 July 2018 13:51