Den nye direktør Jesper Lindgreen (til venstre) og ARCnordics indehaver, Peter Lindholm inspicerer et af rådgivningsfirmaets seneste projekter, der er 94 boliger i centrum af Hillerød.

Den nye direktør Jesper Lindgreen (til venstre) og ARCnordics indehaver, Peter Lindholm inspicerer et af rådgivningsfirmaets seneste projekter, der er 94 boliger i centrum af Hillerød. Pressefoto

Lokalt arkitektfirma udvider med ingeniører og ansætter ny direktør

ARCnordic er på udkig efter nye medarbejdere og har ansat Jesper Lindgreen som ny direktør

erhverv Det lokale arkitektfirma ARCnordic, der holder til på Torvet, udvider nu rådgiverforretningen til også at indeholde ingeniørydelser, således at firmaet nu kan tilbyde totalrådgivning indenfor projektering, byggeledelse og bygherrerådgivning.

"Tiltaget sker for at imødekomme det stadigt stigende ønske blandt bygherrer om en 'one entry' relation, hvor man undgår de traditionelle udfordringer med delt rådgivning mellem arkitekter og ingeniører," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi ønsker naturligvis at følge med tidens og vores bygherrers behov, og samtidig ser vi muligheder for betydelige kvalitetsløft. Det sker ved, at vi fremover frit kan samle alle rådgivningsfag i én og samme projekteringsgruppe, så man bogstaveligt talt sidder i samme kontor, selv om man samarbejder på tværs af fag - arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører sammen.” siger ARCnordics indehaver Peter Lindholm, der samtidig overlader noget af den daglige ledelse til den nyansatte direktør Jesper Lindgreen, der kommer fra en stilling som chef for Orbicons Nordsjællandsafdeling.

”Tanken er ikke ny, men vi har i et par år søgt efter den helt rette person til at løfte os ind i en ny tid”, siger Peter Lindholm.

”Med ansættelsen af Jesper er det en drøm, der går i opfyldelse. På én gang får vi en erfaren og visionær leder, og samtidig er Jesper en velanset person i branchen med et umådeligt stort netværk af kunder og samarbejdspartnere. At han så ydermere fungerer som både voldgiftsdommer og skønsmand validerer jo blot hans kvaliteter”, siger Peter Lindholm, der fremover selv kan koncentrere sig mere om projektudvikling, salg og strategisk udvikling.

Jesper Lindgreen får da også noget at se til, især her i starten, hvor der skal rekrutteres nye medarbejdere.

”Vi har allerede den første lille håndfuld nye medarbejdere på plads, men vi har masser af opgaver i ordrebøgerne, så vores mål om 30 medarbejdere inden udgangen af 2019 skal vi nok nå,” slutter Jesper Lindgreen.

mw

Publiceret 06 July 2018 07:00