100 elever sagde forleden farvel til Hillerød Handelsskole.

100 elever sagde forleden farvel til Hillerød Handelsskole. Foto: Knord, Hillerød Handelsskole

Se billederne: Handelsskolen sendte 100 elever videre ud i livet

100 elever afsluttede forleden deres uddannelse på Hillerød Handelsskole

Af
Martin Warming

farvel og tak Hillerød Handelsskole - eller Knord, der er det officielle navn på skolen - satte forleden huer på 100 elever, der nu skal videre i livet efter enten et eller tre år på skolen.

De 100 elever har gennemført EUD eller EUX.

"I har vist, at I kan gennemføre en uddannelse og komme godt ud på den anden side. Det er så godt gået. Skolen og lærerne har haft fokus på at styrke jeres vindermentalitet. Derfor erkender jeg også, at vi har været efter nogle af jer, brokket os over manglende afleveringer og løftet pegefingeren for manglende engagement og tilstedeværelse, men jeg ved også, at vi i dag afleverer nogle gode elever, der alle kan få stemplet søde og rare – og rigtigt mange dygtige tilligemed. I de seneste uger er der givet mange høje karakterer," sagde uddannelseschef Connie Vang Jensen i sin tale til afgangseleverne, inden hun understregede vigtigheden af at tage en uddannelse.

Se flere billeder fra translokationen på handelsskolen nederst i artiklen...

"Vi er i et samfund, hvor livet som ufaglært ikke længere rummer de samme muligheder, som det gjorde en gang. Derfor er det rigtigt vigtigt at holde fast og gennemføre sin uddannelse. Fra i dag ser verden helt anderledes ud. I skal alle sammen i gang med noget nyt og følge jeres drømme. Elevplads, uddannelse, arbejde og måske rejser og parforhold. Uanset hvad bliver det til handlinger der kræver at du tør vise viljen til at vinde," lød det fra Connie Vang Jensen.

EUD-eleverne på Hillerød Handelsskole løb i øvrigt med praktikpladsprisen, idet hele 78 procent af de elever, der ønsker en elevplads, allerede har fået det ønske opfyldt.

"Det er vi glade og stolte af – og det viser, hvor godt et samarbejde vi har med Nordsjællands virksomheder," siger Connie Vang Jensen.

Publiceret 03 July 2018 17:00